Brałem udział w konkursie na mmorph.org.pl i się złożyło, że wygram. Nie mam 18 więc napisałem im PW na fanpage. Czekam od wczoraj godziny 21 do teraz i nic mi nie przyszło. To jakaś ściema czy jeszcze muszę poczekać aż ktoś wejdzie na fanpage i mi go wyśle?
Nie dostałem klucza do Hearthstone
Odświeżam.
Nadal nie mam klucza. Co jest?
Co admini z portalu robią? Czekam od Soboty godziny 21 na klucz, który wylosowałem i nadal nic nie dostałem. Nawet żadnej wiadomości od Chmarusa jak do niego napisałem. Można gdzieś na nich żłożyć skarge? Jak pytałem innego zioma co niema 18lat to klucz dostał w poniedziałek. Ile mam czekać? Do open bety? OMG
Może to nie Ty wygrałeś tylko ktoś inny o takim samym imieniu i nazwisku.
Nie. To ja na 100%. Sprawdziłem klikając na imię. Żadna inna osoba o takim imieniu i nazwisku nie lubi tego fanpage.
Ja dostałem swój klucz w poniedziałek. Sprawdź Facebooka, ja dostałem klucz właśnie tam w wiadomości, po napisaniu na PW na fanpage.
Sprawdzałem całą szkrzynke i nie mam nic.
A w "inne" we wiadomościach?
Nie ma nic.
Najlepsze, że Chmarus na PW nie odpowiada.
Widać profesionalizm. Pic na wode fotomontarz te klucze dali pewnie komus z ekipy
Co najlepsze, że z osób poniżej 18 tylko ja nie dostałem. Ja tego nie zamierzam tak zostawić.
Takie rzeczy to w sumie do serwisu a więc przenoszę.
Widać profesionalizm. Pic na wode fotomontarz te klucze dali pewnie komus z ekipy
no ba, sprzedaliśmy je na Allegro za 2,5k złotych
Dobra mam nową informacje.:
Napisałem przedtem do Chmarusa również na forum (tak przed 16:00) i nadal mi nic nie odpowiedział. (Wszedł na forum ostatnio o 16:20)
Kurde mam mu przyjść do domu żeby mi odpowiedział co jest z tym kluczem? Jaki gość, widać jaki dorosły...
Tak gury tylko, że z osób poniżej 18chyba tylko ja nie dostałem (nie wiem jak 1gość, ale drugi dostał) Powyżej 18dostali pewnie wszyscy. (Nie wiem odezwało się do mnie kilku, że dostali)
Może Chmarus się wypowie w tym temacie?
Na Fb nie dostałem nawet potwierdzenia odebrania mojej wiadomości.
Odpisałem na PW.
Brałem udział w konkursie na mmorph.org.pl i się złożyło, że wygram. Nie mam 18 więc napisałem im PW na fanpage. Czekam od wczoraj godziny 21 do teraz i nic mi nie przyszło. To jakaś ściema czy jeszcze muszę poczekać aż ktoś wejdzie na fanpage i mi go wyśle?