Witam
Jakieś 3tyg temu był konkurs na klucze do bety Hearthstone. Stało się, że wygrałem. Kilka godzi później napisałem jak trzeba było na FB, również pisałem na priv po jakiś 3 dniach. Na jaką kolwiek odpowiedź czekałem tydzień. No ok. Osoba prowadząca konkurs odpisała dopiero jak zacząłem o tym pisać na forum.:
Wystąpiła jakaś pomyłka, że moja nagroda przez przypadek powędrowała do kogoś innego... Spoko rozumiem błędy się zdażają.
Dostałem wiadomość, w której Chmarus (osoba prowadząca konkurs) napisała mi, że mogę sobie wybrać jakąś nagrode zastępczą z tych :
"Wysyłka pendrive'a 8GB z Age of Wulin (bardzo fajny sprzęt, wygląda jak miecz)
- Wysyłka koszulki Age of Wulin
- Rezerwacja klucza przy następnej puli kluczy Hearthstone (jesteśmy w kontakcie z Blizzardem)"
Ok wybrałem sobie pendrive i dostałem odp, że paczka zostanie wysłana.
Na swoją nagrode czekam już dość długo. Już chyba 2 tydzień się zaczyna.
Normalnie to paczki przychodzą do mnie od 2do 4 dni najpóźniej. Nawet te z drugiej strony kraju.
Nie przychodzi więc napisałem do Chmarusa z pytanien czy paczka została wysłana i jakoś nie dostałem odpowiedzi.
No ja nie zamierzam tego zostawić.
Nie wiem, mam kurde pójść ztym do sądu czy co? Co mi zostaje? Na PW nie odpowiada, a do domu mu przecież nie przyjde.
DO ADMINISTRATORÓW :
Założyłem kiedyś podobny temat, lecz był on w kategorii Problemy, która chwilowo nie działa. Uzgodniłem już z : Salek że mogę założyć 2 taki temat.
Proszę was użytkowników o jakieś wsparcie w tej sprawie.