Nie dostałem swojej wygranej za konkurs

Witam

Jakieś 3tyg temu był konkurs na klucze do bety Hearthstone. Stało się, że wygrałem. Kilka godzi później napisałem jak trzeba było na FB, również pisałem na priv po jakiś 3 dniach. Na jaką kolwiek odpowiedź czekałem tydzień. No ok. Osoba prowadząca konkurs odpisała dopiero jak zacząłem o tym pisać na forum.:

Wystąpiła jakaś pomyłka, że moja nagroda przez przypadek powędrowała do kogoś innego... Spoko rozumiem błędy się zdażają.

Dostałem wiadomość, w której Chmarus (osoba prowadząca konkurs) napisała mi, że mogę sobie wybrać jakąś nagrode zastępczą z tych :

"Wysyłka pendrive'a 8GB z Age of Wulin (bardzo fajny sprzęt, wygląda jak miecz)

- Wysyłka koszulki Age of Wulin

- Rezerwacja klucza przy następnej puli kluczy Hearthstone (jesteśmy w kontakcie z Blizzardem)"

Ok wybrałem sobie pendrive i dostałem odp, że paczka zostanie wysłana.

Na swoją nagrode czekam już dość długo. Już chyba 2 tydzień się zaczyna.

Normalnie to paczki przychodzą do mnie od 2do 4 dni najpóźniej. Nawet te z drugiej strony kraju.

Nie przychodzi więc napisałem do Chmarusa z pytanien czy paczka została wysłana i jakoś nie dostałem odpowiedzi.

No ja nie zamierzam tego zostawić.

Nie wiem, mam kurde pójść ztym do sądu czy co? Co mi zostaje? Na PW nie odpowiada, a do domu mu przecież nie przyjde.

DO ADMINISTRATORÓW :

Założyłem kiedyś podobny temat, lecz był on w kategorii Problemy, która chwilowo nie działa. Uzgodniłem już z : Salek że mogę założyć 2 taki temat.

Proszę was użytkowników o jakieś wsparcie w tej sprawie.

Maja cie wszyscy przytulic?

Prawda jest taka, ze ani my (zespol mmo), ani uzytkownicy, nic w tej sprawie zrobic nie mozemy, dlatego jedynym wyjsciem jest to, abys poczekal, az Chmarus sie uaktywni. Robi to co jakis czas, wiec moze bedziesz musial poczekac tydzien, moze dwa, a moze jeden dzien. Napisz mu PW na fb i na forum i zwyczajnie poczekaj.

Wysłano 07 October 2013 - 14:30 Wtedy wysłałem ostatnią wiadomość.

Ostatnio: wczoraj, 14:38 Wtedy ostatnio był Chmarus.

Nie chodzi mi o żadne przytulanie. Tylko bardziej w kierunku pomocy co robić/ co by zrobili na moim miejscu.

Była jeszcze wcześniejsza wiadomość bez odpowiedzi z 2 strony.

Hmmm mam jeszcze czekać? Inni dostali swoje klucze prawie odrazu. Ja już na swoją nagrode czekam z 3 tydzień, więc spoko ale to nie jest raczej normalne.

Może nie wygrałeś żadnego klucza i chcesz go zwyczajnie wyłudzić. :P

Omg...

Ok, sorry, to było raczej głupie :) jednakże trochę to dziwne, że podobno każdy już dostał swój klucz tylko nie Ty.

Może nie wygrałeś żadnego klucza i chcesz go zwyczajnie wyłudzić.

Naprawdę ?

Wątpie i to bardzo, żeby łudził 3 tygodnie bo sobie wymyślił klucz. Po za tym może administracji się coś pomyliło i klucz wysłali nie tej osobie co trzeba było a Chmarus nie chcę się przyznać?

Po za tym to dziwne, że Chmarus sobie wchodzi na forum, a żeby odpowiedzieć w razie problemu to NIE.

http://www.przepisy.gofin.pl/przepisyno,819,72894,26,26,20130924,2,1.html

Art 125 - termin minął. %-)

Chmarus napisał, że się pomylił.

Powtarzałem już nie raz to , konkursy itp. Zabrakło znajomemu to mu dali a teraz robią z ciebie kozła ofiarnego. Pic na wode.

Chmarus napisał, że się pomylił.

To nie fajna pomyłka. :(

Zgodziłem się na inną nagrode dlatego,że wolę mieć jakiś fajny przedmiot, który u mnie długo poleży niż klucz do gry, która mi się pewnie szybko znudzi bo karcianki to nie mój świat. Myślałem o sprzedaży tego, ale jak bym dostał klucz to i tak bym wolał przetestować sobie grę a potem oddać konto kumplowi, który poprostu wielbi WoWa.

Jaką nagrodę dostałeś w zamian jeśli można wiedzieć?

Pewnie mojego pendriva którego również wygrałem w konkursie i nie otrzymałem... :huh:

Przeczytajcie dokładnie. NIE DOSTAŁEM NIC. Wybrałem pendrive jako nagrode zastępczą i go nie dostałem.

Stary ja też wygrałem pendriva dokładnie 14 września. Tydzień temu chmarus mi odpisał że niby zostało wszystko wysłane ale minoł tydzień od tego jak mi odpowiedział i dalej nic nie ma więc nie wiem czym on to wysyła skoro tak długo idą te paczki.

Czyli widzę, że mamy "wspaniałego" założyciela portalu. Jest ktoś jeszcze kto nie dostał nagrody?

Temat zamykam, postaram sie o kontakt z Chmarusem.

Witam

Jakieś 3tyg temu był konkurs na klucze do bety Hearthstone. Stało się, że wygrałem. Kilka godzi później napisałem jak trzeba było na FB, również pisałem na priv po jakiś 3 dniach. Na jaką kolwiek odpowiedź czekałem tydzień. No ok. Osoba prowadząca konkurs odpisała dopiero jak zacząłem o tym pisać na forum.:

Wystąpiła jakaś pomyłka, że moja nagroda przez przypadek powędrowała do kogoś innego... Spoko rozumiem błędy się zdażają.

Dostałem wiadomość, w której Chmarus (osoba prowadząca konkurs) napisała mi, że mogę sobie wybrać jakąś nagrode zastępczą z tych :

"Wysyłka pendrive'a 8GB z Age of Wulin (bardzo fajny sprzęt, wygląda jak miecz)

- Wysyłka koszulki Age of Wulin

- Rezerwacja klucza przy następnej puli kluczy Hearthstone (jesteśmy w kontakcie z Blizzardem)"

Ok wybrałem sobie pendrive i dostałem odp, że paczka zostanie wysłana.

Na swoją nagrode czekam już dość długo. Już chyba 2 tydzień się zaczyna.

Normalnie to paczki przychodzą do mnie od 2do 4 dni najpóźniej. Nawet te z drugiej strony kraju.

Nie przychodzi więc napisałem do Chmarusa z pytanien czy paczka została wysłana i jakoś nie dostałem odpowiedzi.

No ja nie zamierzam tego zostawić.

Nie wiem, mam kurde pójść ztym do sądu czy co? Co mi zostaje? Na PW nie odpowiada, a do domu mu przecież nie przyjde.

DO ADMINISTRATORÓW :

Założyłem kiedyś podobny temat, lecz był on w kategorii Problemy, która chwilowo nie działa. Uzgodniłem już z : Salek że mogę założyć 2 taki temat.