Witam. Kiedy ostatnio piłem herbate przy kompie zalałem klawiature no i musiałem zmienić ją na inną Teraz gdy już mam inną jest pewien problem. Otóż w grze cs:go nie mogę wychylać za pomocą w i a przy wciśniętym shifcie, bez shifta wszystko dziala ale gdy wcisnę shitf to słyszę tylko pikanie co sekunde, dodatkowo przy wciśniętym shifcie i gdy na przykład naciskam w+d i chce coś powiedzieć w grze to równieź nie działa, słyszę tylko pikanie :/ Czy ktoś może mi pomóc?
Nie dziala w+a itp w cs:go
Ustawienia klawiatury...
Ale jakie... w windowsie nic w nich nie ma, to taka zwykla klawiatura
Jest cos takiego jak bufor klawiatury. Pewno kupiłeś jakąś tanią. Albo tania gamingowa :). Nie przeskoczysz musisz kupic inna :). Mialem podobny problem w GTA nie mogłem palic gumy i obracać się na boki. Co najlepsze klawiatura byla jakąś Tracera za 100zl+. Zmienilem na swoja stara logitecha multimedialną za okolo 60zl i problem się rozwiązał :).
Juz mam nowa i wszystko gra
Witam. Kiedy ostatnio piłem herbate przy kompie zalałem klawiature no i musiałem zmienić ją na inną Teraz gdy już mam inną jest pewien problem. Otóż w grze cs:go nie mogę wychylać za pomocą w i a przy wciśniętym shifcie, bez shifta wszystko dziala ale gdy wcisnę shitf to słyszę tylko pikanie co sekunde, dodatkowo przy wciśniętym shifcie i gdy na przykład naciskam w+d i chce coś powiedzieć w grze to równieź nie działa, słyszę tylko pikanie :/ Czy ktoś może mi pomóc?