Hm, trzeba zacząć od tego (nie wiem, czy tylko ja tak mam), że od jakichś... 4 lat nie ma żadnej dobrej gry mmo. Gry godne zainteresowania to Tibia, Aion i Metin 2 na privach. Ściągam prawie każde nowe mmo, które wychodzi i usuwam je po 2 godzinach, bo każde z nich jest crapem. Nie ma aktywności na forum w dziale mmo bo wszystkie gry są gówniane. Regulamin jest zbyt ostry i większość modów zachowuje się jak policjant służbista. Z forum odeszło dość dużo ciekawych osób i teraz nawet nie ma z kim pisać. Aktualnie traktuje to forum jak messenger z facebooka, wchodzę na forum tylko po to, żeby popisać na czatboksie z... 4 osobami. (...)
Hehehe... niejaki Ksaoru się w 99% wpasował w to co napisałem w moim poprzednim poście, zobaczcie sami...
Bez owijania w bawełnę:
Ludzie tego typu ściągają poziom portalu/forum na samo dno. "Wszystko jest crapem, wszyscy są głupi, aaale moje 4 mordeczki z ławki są za***iste, pozdruffffki dla ziomali elo, strzała". Forum jak ktoś wyżej napisał żyje obecnie nie z faktycznego forum o MMO ale jest typową 'piaskownicą' do której przychodzą 'mordeczki i ziomki'; hydepark jest pełny offtopów i to głownie to trzyma tu ludzi.
TL:DR - Zarowno portal (w wiekszości) jak i forum straciło na profesjonalizmie. Robi sie z tego 'paczka ziomkuff i mordeczek' zamiast rzetelnej rzeszy osób które zajęłyby się konstruktywnym rozwijaniem.
Źle mówie? Wystarczy spojrzeć wyżej na wypowiedzi, co bardziej ogarnięci opuścili forum szukając lepszych rozwiązań a Ci co pozostali są pokroju Ksaorusa. "Gry godne zainteresowania to Tibia";"usuwam mmo po 2 godzinach, aaaaaale wiem że to crap"
Ten portal/forum jest jak black knight: