No nie wiem .
Co mam zrobic aby nie brać profeski tylko oanulować no wziąłem jakiegoś questa i dostałem skille mnicha no ja pierdziele co ja zrobilem nie ogarniam help
No nie wiem .
Co mam zrobic aby nie brać profeski tylko oanulować no wziąłem jakiegoś questa i dostałem skille mnicha no ja pierdziele co ja zrobilem nie ogarniam help
A WIDZISZ DZIAŁ>>>>????
Guild WARS !!!! TO SIĘ NA MISTRZÓW NADAJE.....
Dawno nie grałem , ale jak dobrze pamiętam to jak już drugą klasę wybrałeś to zmienić się nie da.
@edit skasowali posta na który narzekałem
Domyślam się, że skoro w dziale Guild Wars to chodzi o.... World of Warcraft? Zgadza się?
Zastanów się co robiłeś po kolei, co chciałeś osiągnąć, co wyszło, porównaj i nie będziesz zadawał już nigdy więcej dziwnych pytań z masą błędów na forum.
Pozdrawiam
edit: ktoś skasował posta:P
xD
Przecie mi chodzi o guild wars...
Post został usunięty ponieważ był bezsensowny i nie na temat. Tak jak mówi pod punkt 2.3 ,a on się do niego odnosił. A już trzy osoby nawiązały do autora skasowanego postu.
PAC MAN jeżeli wybrałeś drugą profesję to masz zapewne 6-13 lvl. Nie lepiej zacząć od początku? To jest 2-3h gry.
Temat zamykam ,ponieważ autor założył drugi z tym samym pytaniem.
No nie wiem .