łatwiej bedzie jak napiszesz w co grałeś, a nie kazdy sie rozpisuje, a ty piszesz pozniej czy grales czy nie... jest tyle portali, wchodzisz zaznaczasz swoje tagi i ci dobiera -.-
Nie ma w co grać
łatwiej bedzie jak napiszesz w co grałeś, a nie kazdy sie rozpisuje, a ty piszesz pozniej czy grales czy nie... jest tyle portali, wchodzisz zaznaczasz swoje tagi i ci dobiera -.-
Avencast: Rise of the Mage,Sacred plus,Gra o tron,True Crime: New York City,total overdose,Testament Sherlocka Holmesa,Shade: Gniew Aniołów,Hitman 2: Silent Assassin :x z tych gier nie polecam Gry o tron, ale lubie gry tego klimatu
Dużo tego a jakoś tak nie mam ochoty grać w żadne z podanych ://// Może Fable: Zapomniane Opowieści?
Fable jak najbardziej.
Z gier akcji jeśli nie grałeś powinien przypaść Ci do gustu Crysis szczególnie polecam część 1, może Turok ( trochę krótki ale ciekawy ), Halo (1 i 2), Gears Of War, a jeśli lubisz klimaty wojenne seria Battlefield oraz klasyka seria CoD.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Wiec ci polecam (juz niebawem bedzie mozna w pelni powiedziec trylogie) Dragon Age, Mass effect to sa moje perwlki i uwiebiam w nie grac godzinami xD Powinny ci sie spodobac, gdyz masz wplyw na historie
Jeśli nie grałeś w Fable to naprawdę polecam.
Tym bardziej ze niedawno wyszedł rework Fable Anniversary.
Właśnie czym się różni ten rework Fable z normalnym po za grafiką ?
Grałem i właściwie nie widzę większych zmian.
Niby coś tam pisało ze jest chyba z deka większy content, ale oprócz oczywistej poprawy grafiki nic więcej nie zauważyłem.
Zresztą po co tam cos zmieniać jak gra i tak jest mega. ^^
Właśnie czym się różni ten rework Fable z normalnym po za grafiką ?
Rework Fable to po prostu Fable 1+Zapomniane opowieści+nowsza grafika+kilka strojów przy pre-order.
Polecam Metal Sluga,Legacy of Kain oraz Blitzkriega :I
Titan Quest z dodatkiem Immortal Throne... Grę kupiłem kilka lat temu za 10zł a wykradła mi wiele dni z życiorysu.
Ja radziłbym ci popatrzeć na steam ponieważ jeszcze trwa promocja i można załatwić sobie gry o wiele wiele taniej niż w polskich sklepach ! Na przykład wiesiek 2 za 4 euro ! lub The binding of Issac + bardzo dobry DLC za 1.32 euro . Ale radzę się spieszyć ponieważ promocja się kończy !
Wczoraj na cpd zauważyłem fajną promocje na gry z Paradox tj. jakieś dead space, europa universalis etc. Myślę, że każdy coś tam może znaleźć, osobiście kupiłem magicke za 7 zł i gra jest fajna zwłaszcza, że sam nie mam w co grać.
Mount&Blade Warband (ewentualnie napoleońskie wojny) może ci się spodoba. Ten tytuł lepiej pasuje do sagi Pieśni lodu i ognia niż gra Gra o Tron.
Na steamie Warband jakoś dawno miał przecenę, ale podejrzewam, że niedługo może znowu coś się pojawić w tej kwestii.
lub daying light survival ale tez daje rade
Mount&Blade Warband (ewentualnie napoleońskie wojny) może ci się spodoba. Ten tytuł lepiej pasuje do sagi Pieśni lodu i ognia niż gra Gra o Tron.Na steamie Warband jakoś dawno miał przecenę, ale podejrzewam, że niedługo może znowu coś się pojawić w tej kwestii.
Mount&Blade Od kumpla kupie
Jak nie masz wyobraźni, nie wiesz w co grać odpuść sobie na chwilę gry.
Ja zawsze wracam do max payne.
@Deimond
Haha.
Ja dokładnie tak samo. Zawsze jak nie mam w co grać to wracam do starych gier i często jest to właśnie Max Payne - gra ponadczasowa. ^^
Ostatnio wróciłem sobie tak do Fable z okazji reworka.
Jeśli chodzi o Fable to super się grało. Polecam. Musze kiedyś dorwać tego reworka.
Devil May Cry 4
Devil May Cry (5), Devil MayCry 3, Devil May Cry 4 , Resident Evil 6 (polecam), Serie Dead Space, F.E.A.R. (wszystkie,aczkolwiek ja polubiłem tylko 1 z dodatkami ), dla odmiany może jakiś Sandbox z jajem czyli Saints Row 3 (ew. jak lubisz dziwne i przesadzone gry to też 4 xD ).
Co do Ponadczasowych to j.w. : Max Payne, Serious Sam, Quake 3 i 4, MDK
Dodatkowo moim zdaniem - Popatrz sobię na Youtubku, grę pt. Freespace 2 z dodatkiem SCP. Lubimy takie same kategorie gier, lecz ta również mi się spodobała ze wzgl. na fabułę (Kategoria tej gry : FPP, Si-Fi).
Pozdrawiam
Temat nie od dawna nie poruszony, ale przechodziłem Władca Pierścieni: Wojna na północy. Wiem, że długo mi to zajęło ale to przez obowiązki ;// Teraz znowu cholerna nuda. Ktoś zna coś naprawdę dobrego, ale też mniej znanego?