Nie ma w co grać

Zaraz dostaniesz listę najlepszych gier, w jakie dane mi było zagrać, której nie przerobisz do końca 2015 roku :)

Lista na pewno nie będzie kompletna, bo nie sposób wszystkich dobrych gier zapamiętać. Jak coś sobie przypomnę do dorzucę.

RPG

Wiedźmin 1,2

Dragon Age 1, od biedy dwójka, a jutro ma premierę w Polsce trójeczka.

Gothic 1

Gothic 2+ dodatek Noc Kruka

Gothic 3

Gothic 3: Zmierzch Bogów

Arcania: Gothic 4

Final Fantasy 3,4,5,6,7,8 na PC (5 i 6 są na SNES, bo chyba jeszcze nie wyszła wersja odnowiona na pc, emulator pod to znajdziesz w google)

Final Fantasy 9 na PSX, używasz emulatora o nazwie ePSX

Final Fantasy 10, 10-2, 12 na PS2 używasz emulatora o nazwie PCSX

Final Fantasy 13, niedawno wyszedł na PC

Breah of Fire 4 jest na PC na pewno, reszta nie pamiętam

KOTOR 1 i 2, czyli Knights of The Old Republic

Sacred 1

Neverwinter Nights 1 i dodatki oraz 2 i dodatki

Fable 1

Mass Effect 1,2,3

Risen 1,2,3

Strategie

Wargame:Red Dragon

Anno 1404

Anno 1701

Anno 2070

StarCraft 2 + dodatek Hearoes of The Swarm

Tropico 5

Supreme Commander 1 i 2

Company of Heroes 1 i samodzilne dodatki, oraz 2 i chyba teraz jakiś nowy dodatek wychodzi

Warhammer 40k: Dawn of War

Warhammer 40k: Dawn of War Winter Assault

Warhammer 40k: Dawn of War Dark Crusade

Warhammer 40k: Dawn of WarSoulstorm (samodzielny dodatek)

Warhammer 40k: Dawn of War 2

Warhammer 40k: Dawn of War 2 Chaos Rising (samodzielny dodatek)

Warhammer 40k: Dawn of War 2 Retribution (samodzielny dodatek)

Total War: Medieval 2 (średniowiecze)

Total War Medieval 2: Kingdoms (dodatek do tego wyżej)

Emprire: Total War (renesans)

Napoleon Total War (renesans, wojny napoleońskie)

Rome 2: Total War (starożytność)

Railroad Simulator 3 (stary dość,ale lepszej strategii o tematyce pociągów nie ma)

Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie 1 i 2+dodatek

Inne,różne

LA: Noire

Battlefield 3 albo 4 (nie tak dobry jak starssze części, ale tam pewno nikt już nie gra) [starsze i lepsze części to chronologicznie: Battlefield 1942, Battlefield Vietnam, Battlefield 2, Battlefield 2142, Battlefield Bad Company 2]

Fahrenheit

Mirror's Edge

Scarface (lepsze jak GTA:))

Mortal Kombat: Komplete Edition

Z MMO, z takich mniej znanych polecam MechWarrior Online

Miłej gry :)

Dla osób kompletnie nieobeznanych z klasyką gatunku polecam Neverhood - jedna z lepszych (i nie starzejących się) przygodówek* w historii.

* - zakładając oczywiście, że autor użył słowa "przygodowa" myśląc o grach przygodowych, a nie platformówkach czy innych grach akcji...

Na liście brakuje two worlds i two worlds 2 :)

To też warte polecenia gry.

P.S. Do Arcnia: gothic 4 należy podejśc jak do osobnej gry (lecz ze znanymi postaciami, przynajmniej po części).

Castlevania 1 i 2

Dishonored.

Ja polecam Tomb Raider. Na prawdę rewelacyjna i gra i poprzednie części też super ;)

Może MMO bez walki... Premiera w marcu 2015. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=88945

Witam, mam pewien problem, od pewnego czasu nie mam w ogóle żadnej gry w którą mógłbym grać. Ktoś by mógł polecić kilka tytułów w które grało większość prawdziwych graczy? Zacząłem używać komputera do grania ostatnio, dlatego nie wiem jakie tytuły są fajne. i najlepiej jakby ktoś mógł napisać gdzie moge kupić daną grę. gatunki: RPG,Akcji,Przygodówki,horrory