Witam, mam taki problem, że nie pamiętam hasło do emaila na którym było konto steam, i nie mogę się na nie zalogować. cały czas wyskakuje steamguard (czy coś takiego)ponieważ miałem reinstal systemu a ja dostępu do emaila dawno już straciłem. co można zrobić w takich sytuacjach? mam się pożegnać z grami?
Nie mam dostępu do steam
A pisałeś do supportu ?
A pisałeś do supportu ?
jeszcze nie, a jak mógłbym to zrobić?
Edit: już wysłałem, ale nie wiadomo kiedy to przyjcie. CO będzie mi potrzebne żeby uwierzyli, że to moje konto?
jeszcze nie, a jak mógłbym to zrobić?Edit: już wysłałem, ale nie wiadomo kiedy to przyjcie. CO będzie mi potrzebne żeby uwierzyli, że to moje konto?
Jeżeli kupowałeś gry kartą płatniczą to wystarczą tylko dane z niej, mogą też poprosić o cd-key'e z gier które miałeś.
Jeżeli kupowałeś gry kartą płatniczą to wystarczą tylko dane z niej, mogą też poprosić o cd-key'e z gier które miałeś.
ale ja kupywałem bezpośrednio przez steam, skąd mam wziąść cd-key'a?
Mnie na supporcie w lolu jak zapomniałem hasła i hasła do maila, to pytali mnie o zbliżony adres zamieszkania i mniej więcej kiedy zakładałem konto. Może będą podobnie pytać tutaj?
A nie możesz spróbować odzyskać hasła do maila??
A nie możesz spróbować odzyskać hasła do maila??
nie, bo mam inny numer telefonu
Wypowiem się bo sam straciłem konto niedawno.
Jeżeli napiszesz do supportu z e-maila xxx@xx.xx to odzyskane hasło (reset) przyjdzie na xxx@xx.xx
Żeby udowodnić, że to twoje konto musisz:
- Podać numer konta bankowego
- Napisać TICKET przy cd-key z grą
Walnąć selfi z Gabenem
Po tym powinieneś odzyskać konto.
Masz druga odpowiedź od supportu.
Thank you for contacting Steam Support.We apologize for the delay.In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s).If you purchased software through Steam with a credit card, please reply to this message with the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, and last four digits of the card used with the order(s).If you purchased software through Steam through PayPal, please provide the PayPal account holder billing information (name and address) and the PayPal Invoice ID. The Invoice ID will be 16-18 digits long and comprised of only numbers. It may be listed as the Order Description Number.If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number 5667-UOHJ-5153 directly on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link:URL: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601Example scans:http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey1.jpg MASZ ZROBIEĆ TAKIE CUS TO CI UWIERZOM* NIE POPRAWIAJ W PAINCIE BO SIE SKAPCZOMhttp://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey2.jpgAfter verifying your proof of ownership we will gladly assist you with this issue.
Jak, Ci pomógł dawaj okejke.
Witam, mam taki problem, że nie pamiętam hasło do emaila na którym było konto steam, i nie mogę się na nie zalogować. cały czas wyskakuje steamguard (czy coś takiego)ponieważ miałem reinstal systemu a ja dostępu do emaila dawno już straciłem. co można zrobić w takich sytuacjach? mam się pożegnać z grami?