Nie mam już pomysłu

http://myanimelist.net/animelist/Aszino szukam czegoś lekkiego może jakiś shounen może jakiś romans ? dawajcie swoje typy bo już tyle poogladałem, że naprawdę nie mam pomysłu co dalej :D główny bohater to chłopak bo nie lubie kobiecych protagonistów. Ocena nie jest ważna bo każdy ma inne gusta mi np bardzo się podoba NGNL chociaż wiem, że jest strasznie hejtowane :* licze na owocną współprace

Jojo's Bizarre Adventure
\o/

Hitman Reborn -203 odcinki sam własnie jestem na 43, ale ogląda się przyjemnie, mimo lekko irytującego bohatera głównego, ale czuję że nie długo to się zmieni ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Irytujący co oznacza, że pewnie jest pi*** która ma opory przed zabijaniem wrogów xD jak w większości animców. a coś na temat stary dogs ?

Irytujący co oznacza, że pewnie jest pi*** która ma opory przed zabijaniem wrogów xD jak w większości animców. a coś na temat stary dogs ?

Oporów przed zabiciem wrogów, hmmm jak dostania strzałą to nie ma dosłowne żadnych oporów, jako taki większy pokaz jego mocy jest w okolicach 30 odcinka, możesz zobaczyć coś na yr jak to z nim będzie, ja póki co żadnych amv nie oglądałem, więc nie podeśle

Stray dogs jest słabe, zawiodłem się. Na twojej liście nie znalazłem Katanagatari, polecam, genialne.

Coś o Katanagatari słyszałem ale zawsze jak widziałem tą kreskę z okładki to mnie to odstraszało :D no ale może czas się jednak za to zabrać. Tytuły dalej oczywiście poproszę bo 12 odcinków to ja w noc pogladam

Basilisk

Berserk

Claymore

Cowboy Bebop

Wszystkie Fate/stay

Gantz

God Eater

Kingdom

To tak na początek. Romansów niestety Ci nie znajdę, bo ich znajmość wyklucza się z byciem mężczyzną.

Black Rock Shooter - zdecydowanie jedne chyba z głębszych anime jakie są, ja nie zrozumiałem, ale może ci się uda. Jedynie 8 odcinków

Great Teacher Onizuka - stare ale jare, komedia 50 coś odcinków, bardzo fajne

Kill la Kill - Nietypowa kreska, bardzo dynamiczne anime, nawet nawet. 24 odcinki

Soul Eater - mustwatcg. Nawet nie sądziłem, że taki weteran tego nie obejrzał O.o

Póki co chyba tyle, mało animców obejrzałem do tej pory (ok 20 serii tylko)

kreska też mnie z początku odstraszała, ale okazała się być bardzo fajna. 12 odc ale każdy po 50min

http://myanimelist.net/animelist/Aszino szukam czegoś lekkiego może jakiś shounen może jakiś romans ? dawajcie swoje typy bo już tyle poogladałem, że naprawdę nie mam pomysłu co dalej :D główny bohater to chłopak bo nie lubie kobiecych protagonistów. Ocena nie jest ważna bo każdy ma inne gusta mi np bardzo się podoba NGNL chociaż wiem, że jest strasznie hejtowane :* licze na owocną współprace