http://myanimelist.net/animelist/Aszino szukam czegoś lekkiego może jakiś shounen może jakiś romans ? dawajcie swoje typy bo już tyle poogladałem, że naprawdę nie mam pomysłu co dalej główny bohater to chłopak bo nie lubie kobiecych protagonistów. Ocena nie jest ważna bo każdy ma inne gusta mi np bardzo się podoba NGNL chociaż wiem, że jest strasznie hejtowane :* licze na owocną współprace
Nie mam już pomysłu
Jojo's Bizarre Adventure
\o/
Hitman Reborn -203 odcinki sam własnie jestem na 43, ale ogląda się przyjemnie, mimo lekko irytującego bohatera głównego, ale czuję że nie długo to się zmieni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Irytujący co oznacza, że pewnie jest pi*** która ma opory przed zabijaniem wrogów xD jak w większości animców. a coś na temat stary dogs ?
Irytujący co oznacza, że pewnie jest pi*** która ma opory przed zabijaniem wrogów xD jak w większości animców. a coś na temat stary dogs ?
Oporów przed zabiciem wrogów, hmmm jak dostania strzałą to nie ma dosłowne żadnych oporów, jako taki większy pokaz jego mocy jest w okolicach 30 odcinka, możesz zobaczyć coś na yr jak to z nim będzie, ja póki co żadnych amv nie oglądałem, więc nie podeśle
Stray dogs jest słabe, zawiodłem się. Na twojej liście nie znalazłem Katanagatari, polecam, genialne.
Coś o Katanagatari słyszałem ale zawsze jak widziałem tą kreskę z okładki to mnie to odstraszało no ale może czas się jednak za to zabrać. Tytuły dalej oczywiście poproszę bo 12 odcinków to ja w noc pogladam
Basilisk
Berserk
Claymore
Cowboy Bebop
Wszystkie Fate/stay
Gantz
God Eater
Kingdom
To tak na początek. Romansów niestety Ci nie znajdę, bo ich znajmość wyklucza się z byciem mężczyzną.
Black Rock Shooter - zdecydowanie jedne chyba z głębszych anime jakie są, ja nie zrozumiałem, ale może ci się uda. Jedynie 8 odcinków
Great Teacher Onizuka - stare ale jare, komedia 50 coś odcinków, bardzo fajne
Kill la Kill - Nietypowa kreska, bardzo dynamiczne anime, nawet nawet. 24 odcinki
Soul Eater - mustwatcg. Nawet nie sądziłem, że taki weteran tego nie obejrzał O.o
Póki co chyba tyle, mało animców obejrzałem do tej pory (ok 20 serii tylko)
kreska też mnie z początku odstraszała, ale okazała się być bardzo fajna. 12 odc ale każdy po 50min
http://myanimelist.net/animelist/Aszino szukam czegoś lekkiego może jakiś shounen może jakiś romans ? dawajcie swoje typy bo już tyle poogladałem, że naprawdę nie mam pomysłu co dalej główny bohater to chłopak bo nie lubie kobiecych protagonistów. Ocena nie jest ważna bo każdy ma inne gusta mi np bardzo się podoba NGNL chociaż wiem, że jest strasznie hejtowane :* licze na owocną współprace