Nie mam uprawnień aby przenieść plik WIN7

Witam chciałem sobie wypakować plik z .rar'a do folderu a tu d*p:memo.png próbowałem unlockerem ale lipa,w cmd moge tylko plik a nie folder,pomocy!

Jak jesteś na koncie administratora to

Przejdź folder wyżej i kliknij na niego prawym potem właściwości a następnie przejdź do zakładki Zabezpieczenia i tam kliknij zaawansowane tak jak na obrazku:

4p7u.jpg

Tam przejdź do zakładki właściciel potem edytuj a następnie wybierz swoją nazwę użytkownika i zaznacz pole Zamień właściciela dla podkontenerów i obiektów. Jeżeli nie ma tam twojej nazwy użytkownika Np: Dain to:

kliknij Inni użytkownicy i grupy następnie Zaawansowane potem kliknij znajdź teraz wybierz swojego użytkownika i zatwierdź klawiszem ok i wybierz teraz swoją nazwę użytkownika i zastosuj. Teraz już tylko wystarczy zamknąć dany folder i otworzyć go jeszcze raz i będziesz w stanie skopiować plik.

W razie jeszcze jakiś problemów napisz tutaj

Zrobiłem ale nic,dzięki za próbę pomocy.

Tylko z tą.

Masz AVG?

Nie,użwam BitDefender ale on nie ingeruje w takie sprawy btw i tak wyłaczyłem go podzczas kopiowania.

Witam chciałem sobie wypakować plik z .rar'a do folderu a tu d*p:memo.png próbowałem unlockerem ale lipa,w cmd moge tylko plik a nie folder,pomocy!