Witam chciałem sobie wypakować plik z .rar'a do folderu a tu d*p: próbowałem unlockerem ale lipa,w cmd moge tylko plik a nie folder,pomocy!
Nie mam uprawnień aby przenieść plik WIN7
Jak jesteś na koncie administratora to
Przejdź folder wyżej i kliknij na niego prawym potem właściwości a następnie przejdź do zakładki Zabezpieczenia i tam kliknij zaawansowane tak jak na obrazku:
Tam przejdź do zakładki właściciel potem edytuj a następnie wybierz swoją nazwę użytkownika i zaznacz pole Zamień właściciela dla podkontenerów i obiektów. Jeżeli nie ma tam twojej nazwy użytkownika Np: Dain to:
kliknij Inni użytkownicy i grupy następnie Zaawansowane potem kliknij znajdź teraz wybierz swojego użytkownika i zatwierdź klawiszem ok i wybierz teraz swoją nazwę użytkownika i zastosuj. Teraz już tylko wystarczy zamknąć dany folder i otworzyć go jeszcze raz i będziesz w stanie skopiować plik.
W razie jeszcze jakiś problemów napisz tutaj
Zrobiłem ale nic,dzięki za próbę pomocy.
Tylko z tą.
Masz AVG?
Nie,użwam BitDefender ale on nie ingeruje w takie sprawy btw i tak wyłaczyłem go podzczas kopiowania.
Witam chciałem sobie wypakować plik z .rar'a do folderu a tu d*p: próbowałem unlockerem ale lipa,w cmd moge tylko plik a nie folder,pomocy!