Nie masz z kim gadać/grać? Zapraszam!

Witam!!!

Grupa Sparta rekrutuje nowych członków!!!

Jeśli lubisz grać w gry (raczej multiplayer), ale nigdy nie byłeś przywiązany tylko do jednej, to zapraszam do nas!

Jesteśmy małą grupką zapalonych graczy, razem siedzimy sobie na ts'ie, do wieczornych godzin, czasem tylko gadamy, a innym razem ostro ciśniemy w jakąś gierkę.

Gry w które gramy:

-CS GO

-Leauge of Legends

-SAMP (głównie na serwerach role play)

-Arma 3

-World of Tanks

Poza tym czasem zagramy w Aiona, czy Battlefielda 4 i wiele innych, których wymieniać nie będę.

Jeśli chcesz do nas dołączyć, to pisz według schematu. Wymagamy odrobiny poczucia humoru i dystansu do siebie i otaczającego nas świata ;)

Imię:

Nick:

Kilka słów o sobie:

W co grasz?

Info o ts'ie itd. będę podawał na pw :P

Imię:Paweł

Nick:Pyrcio

Kilka słów o sobie:Lubie bardzo ale to bardzo bardzo bardziej niz wam sie zdaje grać w gry !

W co grasz: LoL,cs:go i niedługo Dragon nest

Rekrutacja cały czas ON :)

Imię:Dominik

Nick:Fizzu

Kilka słów o sobie: Gram w gry od dobrych 9 lat . Najczęściej grywam w CS 1.6

W co grasz?: CS 1.6 ale zaczynam teraz w WoWa (Sunwell bo nie chcę wydawać kasy i korzystać z tego jedynie 2 tyg) DoC/HS

Imię:Adrian

Nick:Wonsik

Kilka słów o sobie:Co tu pisać?Jestem graczem który lubi mmo ale przesiadam się czasami na singlówki

W co grasz:Awesomenauts,Dota2(na wakacjach),StarCraft2 no i być może Diablo 3.Przymierzam też się do Guild Wars 2.

Imię: Mikołaj

Nick: Mikolaj922

Kilka słów o sobie: Lubię grać w gry komputerowe. Mam nadzieję, że z kimś sobie pogram parę mixów :)

W co grasz? CS: GO

Imię: Kuba

Nick: INT3R

Kilka słów o sobie: Zwykły gracz, bardzo lubię grać w cs'a.

W co grasz? CS GO, Battlefield 4, LOL (lamie), SAMP

Imie: Dawid

Nick: CwiczeDopiero

Kilka Słów O Sobie: Jestem Wesoły Romek Mam Na Przedmieściu Domek. Nie no a tak serio grając w gry samemu jest nudno nie zawsze jest z kim nie zawsze się ma stałą ekipę a fajnie by było mieć bo tak do nikogo się nie odzywać to na migi z psem mogę xd

W Co Grasz? Lol ( Początkuję) BF 3 Pobieram ;) zawsze też mogę w inne mmorpg zagrać ekipą albo coś jestęm chętny na propozycję ;)

Kontakt najlepiej tutaj na PW. ;)

Imię: Bartosz

Nick: Chabiorek/Goofy/Lisander

Kilka słów: Cóż tu powiedzieć... od czwartego roku życia gram na piecyku, studiuje w lublinie, uwielbiam walić browary i pokręcić dobrą bekę podczas grania. Czasem narzeczona się wk*rwia że za dużo gram itd. ale to nie jest problem :D
W co gram: cs:s cs:go (próbuje przyzwyczaić się do 640x480) WT, WoT(zaczynam), Lol (24lv chyba) Dota2, Smite. Czasem jeszcze jakieś singlówki.

Imię: Dawid

Nick: Carran`

Kilka słów o sobie: http://cgames.pl/topic/241-carran/

W co grasz? - SAMP Role Play, LoL.

Imię:Dominik

Nick:TequPlay/TequPL i (Najrzadziej :D) TequPlayGames

Kilka słów o sobie:Jestem graczem od kąd skończyłem 5lat :) Lubie fps'y multiplayer, za rpg'ami nie przepadam (wyjątek wiedźmin 2).Jestem codziennie na kompie ;)

W co grasz: MTA, Battlefield3(gdy tylko pobiorę, aczkolwiek grałem zanim sprzedałem),Battlefield:BC2 emulator Nexus oraz minecraft

Witam!!!

Grupa Sparta rekrutuje nowych członków!!!

Jeśli lubisz grać w gry (raczej multiplayer), ale nigdy nie byłeś przywiązany tylko do jednej, to zapraszam do nas!

Jesteśmy małą grupką zapalonych graczy, razem siedzimy sobie na ts'ie, do wieczornych godzin, czasem tylko gadamy, a innym razem ostro ciśniemy w jakąś gierkę.

Gry w które gramy:

-CS GO

-Leauge of Legends

-SAMP (głównie na serwerach role play)

-Arma 3

-World of Tanks

Poza tym czasem zagramy w Aiona, czy Battlefielda 4 i wiele innych, których wymieniać nie będę.

Jeśli chcesz do nas dołączyć, to pisz według schematu. Wymagamy odrobiny poczucia humoru i dystansu do siebie i otaczającego nas świata ;)

Imię:

Nick:

Kilka słów o sobie:

W co grasz?

Info o ts'ie itd. będę podawał na pw :P