Nie moge dodać nowego tematu

Nie wiem czy piszę ten temat w odpowiednim miejscu, ale nigdzie nie ma działu o problemach z forum. Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ szukam gry mmorpg, która spełniała by moje wymagania. Zrobiłem konto, potwierdziłem e-mail i nie moge napisać tematu w dziale, który mnie interesuje. Co dziwne w innych mogę. Licze na waszą pomoc.

Aby dodać nowy temat użytkownik musi posiadać 20 postów, następnie zostaje on zaakceptowany, lub odrzucony przez osoby moderujące dział, na co wpływa ma wzór tematu, oraz poszczególne cechy (bardzo wiele osób szuka gier wg identycznych kryteriów, więc zamiast zakładać kolejny taki sam czasem warto przejrzeć istniejące już tematy). Odpowiedź udzielona, więc temat zamykam.

Nie wiem czy piszę ten temat w odpowiednim miejscu, ale nigdzie nie ma działu o problemach z forum. Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ szukam gry mmorpg, która spełniała by moje wymagania. Zrobiłem konto, potwierdziłem e-mail i nie moge napisać tematu w dziale, który mnie interesuje. Co dziwne w innych mogę. Licze na waszą pomoc.