Nie mogę odinstalować Borderlands

Cześć!

Mam duży problem, ponieważ nie mogę odinstalować Borderlands.. Usunąłem folder z grą i nie mam jak go przywrócić. Chciałbym przeinstalować grę ale się nie da. Czy ktoś mógłby mi pomóc?

użyj programu CCleaner. Powinien wyczyścić rejestr i pozostałości po grze.

Dobrze.. Ale jak to mam zrobić? Bo boję się troszkę, że coś sknocę.

No tutaj nie da się sknocić. Ściągasz program wymieniony wcześniej i robisz kolejno:

1. W opcji "Cleaner" Analiza- po czym "uruchom ccleaner"

2. rejestr- skanuj by znaleźć problemy- napraw problemy (nie musisz zapisywać listy błędów)

Po tym powinno śmigać.

Zrobiłem tak jak mówiłeś i nic.

Przy próbie odinstalowania wyskakuje błąd przy końcu i cofa wszystko. Niepotrzebnie usunąłem folder z grą. Czy można by go jakoś odzyskać?

zainstalować na innym komputerze, przenieść pendriviem czy innym nośnikiem danych na twojego i wtedy dokonać deinstalacji. Skoro nie możesz zainstalować na nowo innego wyjścia nie widzę.

Dzięki Sheitah za wszystko!

Ja proponuję RegCleaner

po prostu wchodzisz w zakładkę z zainstalowanymi programami, zaznaczasz ptaszkiem co ma być odinstalowane i "delete". Wtedy nie masz żadnego przypisu w rejestrze, tyle że sam ręcznie musisz usunąć folder z zainstalowanym programem.

Dzięki wypróbuję to :)

Kolejny problem.. RegCleaner niby się włącza, ale nie pokazuje się okno programu. Wszystko zainstalowałem i nie wiem co jest.

Mam tak samo. Jak odinstalowywuje pojawia się error 1721

albo mam wrażenie albo macie jakieś problemy z plikami systemowymi,

na pewno wyrzuciliście ręcznie tylko tą grę ?

albo mam wrażenie albo macie jakieś problemy z plikami systemowymi,na pewno wyrzuciliście ręcznie tylko tą grę ?

To znaczy jak?

Mam tak samo. Jak odinstalowywuje pojawia się error 1721

Po instalacji przez przypadek usunąłem folder z grą. Teraz pojawia się Error1721.

Wgraj grę jeszcze raz w to samo miejsce, być może jest opcja Repair - użyj jej.

Używając tej opcji dzieje się tak samo.

Rozumiem, że odinstalowujesz przez Panel Sterowania?

Przez panel sterowania i przez lunchera to samo

To w sumie trochę dziwne, bo przez Dodaj/Usuń programy jeśli nie znajdzie deinstala powinien automatycznie wywalić tą ikonkę od tego. W takim razie pozostaje Ci usunięcie tego przez RegCleanera i tym podobne.

Głupi problem. Za pomocą RegEdit jak chciałem odinstalować to też wyskakuje Error1721.. Pomocy?

Cześć!

Mam duży problem, ponieważ nie mogę odinstalować Borderlands.. Usunąłem folder z grą i nie mam jak go przywrócić. Chciałbym przeinstalować grę ale się nie da. Czy ktoś mógłby mi pomóc?