Nie mogę się zalogować na żadne konto

Cześć. Mój problem polega na tym że nie mogę się zalogować na moje konto. Próbowałem zrobić nowe konto, wylogowałem się i wpisałem pasy i ten sam błąd. Również próbowałem wpisywać hasło na wszystkie możliwe sposoby. Na szczęście jeszcze nie kupiłem gry więc za dużo nie straciłem.

Komunikat który się pojawia po próbie zalogowania:

Incorrect UserID or password. Please try again.

Postanowiłem użyć opcji "Forgot password?", zresetowałem hasło i nadal pojawia się ten sam komunikat.

Wie ktoś jak to naprawić?

Sprawdź w takim razie czy na pewno poprawny login wpisujesz, bo inna opcja nie zostaje.

Sprawdź w takim razie czy na pewno poprawny login wpisujesz, bo inna opcja nie zostaje.

Wpisałem login kilka razy razem z hasłem. Dla testu zrobiłem drugie konto z takim samym hasłem tylko innym emailem i pojawiło się to samo.

Mi też tak przeglądarka raz wywalała, spróbój innej, a user ID pisz bez @.

Ok wpisałem bez małpy i pierwsze konto nie działa, ale drugie już tak. Wielkie dzięki za pomoc!

Cześć. Mój problem polega na tym że nie mogę się zalogować na moje konto. Próbowałem zrobić nowe konto, wylogowałem się i wpisałem pasy i ten sam błąd. Również próbowałem wpisywać hasło na wszystkie możliwe sposoby. Na szczęście jeszcze nie kupiłem gry więc za dużo nie straciłem.

Komunikat który się pojawia po próbie zalogowania:

Incorrect UserID or password. Please try again.

Postanowiłem użyć opcji "Forgot password?", zresetowałem hasło i nadal pojawia się ten sam komunikat.

Wie ktoś jak to naprawić?