Nie mogę się zdecydować

Witam

Chcę właśnie przez noc ściągnąć sobie jakiegoś MMORPG`ka i zastanawiam się między DDO, C9 Online, ARGO Online i Linegae 2.

Od was chciałbym się dowiedzieć czy w wyżej wymienione MMO będę mógł zagrac bez lagów jeśli tak to na jakich Detalach, i którą z tych MMORPG`ków mi polecicie...

Mój sprzęt:

Procek: 3,5Ghz

RAM: 3Gb

Grafa: nVidia geForce 6500 LE 256Mb

Z góry dziękuję =D

c9 nie pograsz,bo dopiero 4 lutego startuje cbt i trzeba miec vip status

argo nie polecam,sam w to gralem i sie zawiodlem a i malo ludzi jest w tej grze,czuje,ze niedlugo upadnie

na Twoim miejscu jesli masz key do aiona sciagnol bym go wlasnie,jak na f2p ,bo od 2 dni jest cbt f2p miazdzy inne dotychczasowe f2p mmorpg jak dla mnie;p

a mogłbyś mi zagwarantować rozgrywkę bez lagów może być na low Detalach. Proszę cię o napisanie czy moge grać bez lagów i o podanie linka do głównej strony, i mógłbyś mi napisać czy jeśli nie inwestuje w IS czy akieś inne płatności to nie pogram zbytnio.

Jednak nie ważne, z mojim netem 20 Gb to za dużo, ponawiam pierwszy post

Ja polecę Ci L2.

Na najmniejszych detalach Ci śmignie. ;)

Ja polecę Ci L2. Na najmniejszych detalach Ci śmignie.

Szalejesz tymi słowami. Ja na moim sprzęcie na min mi się tnie w miastach.

Jedyne co ci pójdzie na tym to DDO.

Szalejesz tymi słowami. Ja na moim sprzęcie na min mi się tnie w miastach. Jedyne co ci pójdzie na tym to DDO.

Fakt, nie uwzględniłem masy ludzi w mieście. Aczkolwiek, jeśli będziesz tolerował bardzo długie teleporty i walkę screenów w mieście to możesz zagrać. Jeśli nie, to opcja podana wyżej.

Uwbielbiam Twoje tematy Newfe, zastanawia mnie jak jesteś rano w stanie się samodzielnie ubrać i dokonać ciężkiego wyboru pomiędzy spodniami A i spodniami B.

Ja polecę Ci L2. Na najmniejszych detalach Ci śmignie.

W L2 na full detalach z grafiką 256mb ? Żartujesz sobie Seit :P

O pvp nie ma co marzyć z takim sprzętem w L2.

Stary dobry L2 to nie obecny GOD [wymagania systemowe].

O c9 zapomnij, nawet na minimalnej Ci się nie odpali gra.

ARGO powinno polecieć na low [jednakże gra nudna], tak samo DDO - low.

Bez urazy, ale z takim sprzętem to Cabal, Dekaron albo inne Metinowate tytuły.

@Up czytaj uważnie posty ;x.Z tych gier co podałes to tylko DDo.

Witam

Chcę właśnie przez noc ściągnąć sobie jakiegoś MMORPG`ka i zastanawiam się między DDO, C9 Online, ARGO Online i Linegae 2.

Od was chciałbym się dowiedzieć czy w wyżej wymienione MMO będę mógł zagrac bez lagów jeśli tak to na jakich Detalach, i którą z tych MMORPG`ków mi polecicie...

Mój sprzęt:

Procek: 3,5Ghz

RAM: 3Gb

Grafa: nVidia geForce 6500 LE 256Mb

Z góry dziękuję =D