Nie moge wejść do gry

joł

Ściągnąłem c9 z oficjalnej strony , zainstalowałem , odpaliłem klienta gry przeniosło mnie na strone c9 , zalogowałem się i zaczął uruchamiać się launcher gry , jednak po spatchowaniu gry klikam start launcher się wyłącza ale nic się nie dzieje , co mam zrobić w tym przypadku żeby gra zaczęła działać?

Może antywir, albo firewall Ci blokuje?

To nie to wyłączyłem całego antywirusa i nie pomogło

A jakis blad sie pokazal czy cos ?

BTW

Jak sie zalogujesz i klikniesz Play to launcher sie chwile wlacza niekiedy 3 min moze poprostu poczekaj chwile i nie wylaczaj przegladarki dopuki ci sie launcher nie wlaczy

Przeglądarka? Ludzie mają problemy z niektórymi przeglądarkami, spróbuj chrome'a, jak nie da rady, Mozilla ale ściągnij flasha do MOZILLI/firefoxa z adobe.com Jak to nie pomoże, to overwolf. Jak te 3 nie dadzą rady, daj znać.

Nic nie pomogło ;/ Nie ważne jaka przeglądarka zawsze jest tak samo ... Nie wyskakuje żaden błąd nic się po prostu nie dzieje , kiedy patrzałem na procesy to na chwile pojawił się c9 ale kilka sekund i już znikł

Coś Ci go wyłącza/blokuje.

Tyle to też wiem ale nie wiem gdzie szukać problemu , gre przeinstalowałem kilka razy ...

Rozwiązałem problem . Jeżeli macie podobny to polecam format to chyba jedyne wyjście

joł

Ściągnąłem c9 z oficjalnej strony , zainstalowałem , odpaliłem klienta gry przeniosło mnie na strone c9 , zalogowałem się i zaczął uruchamiać się launcher gry , jednak po spatchowaniu gry klikam start launcher się wyłącza ale nic się nie dzieje , co mam zrobić w tym przypadku żeby gra zaczęła działać?