Nie moge wejsc

Witam, czy jest jakas przerwa na serwerach? po wpisaniu pinu wyskakuje ze failed to connect to server, nie wiem o co biega :D serwer EU

Raczej nie. Ja normalnie wbiłem i mogłem grać. A było to właśnie jakieś ~20 min temu

No wiec co jest nie tak? :( wylaczony firewall, wszystko inne śmiga

Dołączam się do pytania ;l

Wejdźcie na forum BnS-a i po prawej macie takie dziwne okienko i poczytajcie co tam ludzie piszą.

Wywaliło mnie i od 16:00 nie mogę się zalogować, mam tylko ciągle splasha po wpisaniu pinu.

KLIK!

Tu wszystko jest, u góry odnośnik do oryginalnej wiadomości wystosowanej od DEVów BnS'a. Niestety coś się posypało... a tak fajnie zapowiadało się popołudnie po pracy.

Już po.

Można grać.

edit: Ale te serwery to papierek :)

A ja dalej wbić nie mogę :/ Tyle godzin ściągania i chyba wszystko na marne, a wątpię, żeby to było coś ode mnie, skoro wszystko inne działa, a firewall i inne takie duperele są powyłączane

Servery się sypią od wczoraj.Trzeba dam im czas i to przecierpieć.

Kto jak kto ale NCsoft to porządna firma. Więc raczej nie siedzą z założonymi rękami ;)

Tylko, że ja mam tę grę na kompie jakiś tydzień i od tygodnia jeszcze nie udało mi się wejść...

Aaaa no to coś innego :D Jaki komunikat błędu ?

Failed to connect to server (200)

ja mam to samo co up od wczoraj

https://forums.bladeandsoul.com/topic/167074-scheduled-maintenance-%E2%80%93-242016/

Mantiance jest od 10:00 do 14:00

https://twitter.com/BladeAndSoulops

Servery UP

To nie zalezy od serwerów, nie moge wbic na ta pieprzona gre, tyle godzin sciagania czekania i nic, chyba to odinstaluje bo juz nerwow nie mam. Jakos dziwne ze wszystko, WSZYSTKO inne dziala a ten szajs nie chce sie nawet wlaczyc bo jakis glupi blad ktory zapewne nie lezy po mojej stronie

Cóż, zwykle, jeśli praktycznie nikt nie ma takiego problemu jak ty, oznacza to, że najprawdopodobniej to nie jest wina gry samej w sobie, tylko pewnie masz w tym swój udział. Może się coś gryzie z grą? Kto wie

Witam, czy jest jakas przerwa na serwerach? po wpisaniu pinu wyskakuje ze failed to connect to server, nie wiem o co biega :D serwer EU