Nie mogę zalogować się do swojego konta TESO

Witam,

w dniu dzisiejszym zakupiłem TESO za 35 zł na keye. Konto zostało utworzone, gra zainstalowana a w momencie kiedy chciałem się zalogować w grze nie akceptowała moich danych. Wróciłem więc do mojego konta na bethesda.net a tam wyskakuje takie coś:

16770618983517212356.jpg

Dodam że wcześniej wybrałem subskrypcję na 30 dni za 50 zł a potem ją anulowałem. Teraz jednak nie mogę nawet zalogować się na powyższe konto, nie mówiąc już o logowaniu do gry. Co poszło nie tak? Hasło i login sobie przypominałem i dalej mnie zatrzymuje przy logowaniu...

Z góry dziękuję za pomoc

Dostałeś bana

Dostałeś bana

Super, biorąc pod uwagę że nawet nie zdążyłem zalogować się do gry. Super polityka, wziąć kasę od gracza za grę i go od razu zbanować.

Dane są dobre, wkleili ci bana. Jesli nie dostales na maila zadnego info o powodzie bana to pisz do supportu zaraz.

Dane są dobre, wkleili ci bana. Jesli nie dostales na maila zadnego info o powodzie bana to pisz do supportu zaraz.

Napisałem. Dwie godziny minęły... A może to powód tego, że anulowałem subskrypcję kilka chwil po jej utworzeniu? Wszystkie moje dane się zgadzają, a na maila nie dostałem od nich żadnej wiadomości.

Support TESO po potwierdzeniu przeze mnie danych natychmiastowo odblokował moje konto. Bana dostałem pewnie za zbyt szybkie wycofanie subskrypcji. Proszę o zamknięcie tematu.

Witam,

w dniu dzisiejszym zakupiłem TESO za 35 zł na keye. Konto zostało utworzone, gra zainstalowana a w momencie kiedy chciałem się zalogować w grze nie akceptowała moich danych. Wróciłem więc do mojego konta na bethesda.net a tam wyskakuje takie coś:

16770618983517212356.jpg

Dodam że wcześniej wybrałem subskrypcję na 30 dni za 50 zł a potem ją anulowałem. Teraz jednak nie mogę nawet zalogować się na powyższe konto, nie mówiąc już o logowaniu do gry. Co poszło nie tak? Hasło i login sobie przypominałem i dalej mnie zatrzymuje przy logowaniu...

Z góry dziękuję za pomoc