Nie mogę zdecydować się na klasę

Siemka. Pomoglibyście mi w wyborze klasy? Ogólnie mój playstyle to coś w stylu sneaky->combo->kill->czekanie na cd->od nowa. Ogólnie lubię się skradać i wyłapywać pojedyncze cele, które mają ważną rolę. Jeśli to w czymś pomoże to w Overwatchu mainuję Genjiego i właśnie przez to, że on flankuje to daje mi bardzo dużo satysfakcji kiedy mogę wbić się na tyły przeciwników, wybić healerów, czasem nawet DPSa i wrócić do swojego teamu i tak ciągle. Chciałbym aby klasa była użyteczna w Node Warach i PvE, 1 vs 1 jakoś przeżyję i z czasem się nauczę. Do tej pory grałem Ninją ale ciągle nie mogę się do niego przekonać. Dodatkowo chciałbym grać najlepiej mężczyzną, uwielbiam jak moja postać może wyglądać turbo badass, a nie osiągnę czegoś takiego jako kobieta, zwłaszcza, że mają zbyt dużo odkryte i to psuje cały efekt. Jak myślicie, co będzie dla mnie najlepsze? Z góry dziękuję za pomoc ;)

Ogółem ninja pasuje. Niestety użyteczność w PvE... No cóż, ninja ma jeden z niższych grind speed w grze... Użyteczność w Node Warach zależy głównie od taktyki Twojej i skilla, a jeśli chodzi o 1v1 ninja to podobno jeden z top tierów. Ja nie mam takiego ap/dp, żeby móc to jednoznacznie stwierdzić, bo ostatnio nie mam przez sesję za dużo czasu na grę. Ponadto, na chwilę obecną na EU zwłaszcza są takie lagi, że normalna gra często graniczy z cudem. Do tego dochodzi długa lista bugów u ninja'y do znalezienia na forum gry, przez które ciężko nim grać nie będąc prawdziwym bad-assem.

Siemka. Pomoglibyście mi w wyborze klasy? Ogólnie mój playstyle to coś w stylu sneaky->combo->kill->czekanie na cd->od nowa. Ogólnie lubię się skradać i wyłapywać pojedyncze cele, które mają ważną rolę. Jeśli to w czymś pomoże to w Overwatchu mainuję Genjiego i właśnie przez to, że on flankuje to daje mi bardzo dużo satysfakcji kiedy mogę wbić się na tyły przeciwników, wybić healerów, czasem nawet DPSa i wrócić do swojego teamu i tak ciągle. Chciałbym aby klasa była użyteczna w Node Warach i PvE, 1 vs 1 jakoś przeżyję i z czasem się nauczę. Do tej pory grałem Ninją ale ciągle nie mogę się do niego przekonać. Dodatkowo chciałbym grać najlepiej mężczyzną, uwielbiam jak moja postać może wyglądać turbo badass, a nie osiągnę czegoś takiego jako kobieta, zwłaszcza, że mają zbyt dużo odkryte i to psuje cały efekt. Jak myślicie, co będzie dla mnie najlepsze? Z góry dziękuję za pomoc 

Generalnie, to poradze Ci cos innego. Zrob sobie na start wizzarda/witchke. Pofarm ogarnij podstawy gry, porob questy, zdobadz te pierwsze 300mln, wowczas podjecie decyzji bedzie duzo duzo prostsze.

Obawiam, sie ze nikt Ci na to nie odpowie. (Stac Cb bedzie na PRI off/main hand, tri green do pve zacnie awak = 70+150mln -> 220mln i 80mln na 3 czesci PRI Grunila, 1 DP armor z questa 60 DP). Bizuteria z codziennego logowania 42 AP, jak na start na ulal.

Dlaczego Witchka/wizz? Jezeli chodzi o fighting style, sa najprosztsze ale troche Ci z praktycznego pkt. widzenia pokaza co i jak.

Klasy docelowe sneak, kombo kill -> jump back w tej grze + dobre na nodach tj:

Sorc, Dark Knight

obydwie klasy sa trudne.

Obejrzyj sobie filmiki z danymi klasami najlepiej z ich formami awakening ( bo cały end game polega na graniu tą wersją danej klasy) i się zdecyduj. Ninja jest dosyć wymagający podobnie jak najnowsza postać Striker (walka na pięści, coś jak karate czy judo), striker wymaga nauczenia się kilku combo by zadawać obrażenia. Zobacz też Musę ( coś jak samuraj) może nie znika ale ma sporo dashów i jest dosyć szybki, oraz mocny. Wojownik, Berserker, Wizzard raczej nie trafią w twój styl gry więc pomyśl o Musie lub Strike'rze jeśli Ninja ci nie podszedł.

Siemka. Pomoglibyście mi w wyborze klasy? Ogólnie mój playstyle to coś w stylu sneaky->combo->kill->czekanie na cd->od nowa. Ogólnie lubię się skradać i wyłapywać pojedyncze cele, które mają ważną rolę. Jeśli to w czymś pomoże to w Overwatchu mainuję Genjiego i właśnie przez to, że on flankuje to daje mi bardzo dużo satysfakcji kiedy mogę wbić się na tyły przeciwników, wybić healerów, czasem nawet DPSa i wrócić do swojego teamu i tak ciągle. Chciałbym aby klasa była użyteczna w Node Warach i PvE, 1 vs 1 jakoś przeżyję i z czasem się nauczę. Do tej pory grałem Ninją ale ciągle nie mogę się do niego przekonać. Dodatkowo chciałbym grać najlepiej mężczyzną, uwielbiam jak moja postać może wyglądać turbo badass, a nie osiągnę czegoś takiego jako kobieta, zwłaszcza, że mają zbyt dużo odkryte i to psuje cały efekt. Jak myślicie, co będzie dla mnie najlepsze? Z góry dziękuję za pomoc ;)