Otwieram super temat pisania nie na temat... niech ktoś narzuci jakiś temat. Serdecznie zapraszam.
Nie na temat
Lol to co to za temat skoro nie na temat ?
Jak to jest nie na temat... jest temat... pisanie nie na temat xDD jak nie masz pomysłu to ja walne... gg piszmy jak na gg xD
To bardziej spamowanie... i nabijanie postów.
... i kto to mówi... znasz może jakąś stronę gdzie można ściągnąć jakieś inne dźwięki jakktoś pisze albo zmienia się jego status?
RVN nie przesadzaj. Nie nabijaj postów bezsensownym spamem :/. Zresztą pewnie są już takie tematy.
Osobyście bym temat zamkną, ale nie ja o tym decyduję.
Lepsze są piosenki niż dźwięki.
O jaki status ci chodzi?
Weź daj się wyszaleć... przy okazji załatwię tu kilka bezsensownych spraw... ;p
PS: RoXxMmO sugerujesz abym piosenkę wstawił zamiast dźwięku... ciekawe co z tego wyjdzie.
Lepiej zamknąć temat.... ale to w końcu hyde park.
RVN ja na warna ew. bana się nie piszę ...
... To hyderpack... i piszemy na temat gg nie powinno nas się banować...
PS: zaraz wstawię jakąś muzyczkę... niech ktoś do mnie na gg napisze
PS (2): tylko pliki wav. ale głupio... a chciałem valentina se wstawić ... dobra można zamknąć temat... xDD
RVN to Hydepark, a nie hyde pack ale wątpię żeby administratorzy się zgodzili...
Synek w każdym temacie spamujesz jak potrzaskany i jeszcze temat do spamu zakładasz? Poproś admina niech ci da na licznkiku 10k postów , tylko przestać spamować .
ps. Prosze o zamkniecie tego tematu , gdyż temat taki już istnieje w odpowiednim dziale
wedle zyczenia.
tak czy siak posty sie nie nabijaja tutaj, a RVN zwolnij, wszystko w swoim czasie dojdziesz kiedys do ilosci postow brody, i nie nadkladaj ilosci nad jakosc.
@closed.
Otwieram super temat pisania nie na temat... niech ktoś narzuci jakiś temat. Serdecznie zapraszam.