Ahh szanowny panie blaumro naprawdę nie wiem czemu pan się na mnie tak uwoził i tylko czyha, żeby mi dać warny
za śmieszne powody i nie wiem też dlaczego. Może ktoś pana tak na mnie nastawił, ale mam to w d*pie i nie o tym mowa,
bo jednak wole zjeść pana.
Chodzi o warna jakoś z początku miesiąca. Dostałem go za niby "OFFTOP" w tym temacie
Chociaż poruszam w poście:
-wyniki innych użytkowników
-partie występujące w tej ankiecie
-ogólny temat polityki
-i kilka mniej ważnych rzeczy
To już podchodzi pod:
4.6. Na forum dopuszczalne jest nieznaczne odbieganie od głównego założenia tematu, jeżeli dyskusja nadal jest z nim powiązana. Należy jednak kierować się wyczuciem i jeżeli dyskusja za bardzo odbiegnie od tematu, wiadomości nie dotyczące wątku zostaną usunięte, a ich autorzy ukarani ostrzeżeniem.
Czy początek tego: "Wypowiedzi nic nie wnoszące do tematu"...
Pomijam już fakt, że na odpowiedź jaśniepana czekam od 9 dni...
Nawet to bym przeżył, ale ostatnia wiadomość zwaliła mnie z nóg.
"Mialeś pochwalić się swoim wynikiem." ... skisłem
Wbijam w temat czy każdy post zawiera wynik użytkownika... oczywiście, że nie, ale warna za to dostałem tylko ja. Co z tego, że temat przez ludzi przeniósł się w ogólną dyskusje o polityce. Nie miałem tam linku do swojego wyniku xD śmieszne naprawdę.
Taki tam obiektywny moderator... więcej takich tutaj
Już wiem czemu dostałem tego warna, bo nie lubie klubiku Anime ojeju "pszeprażam" panie blaumro. Niestety nie trafiłeś na kogoś "słabego" i jeśli już kończą się śmieszne argumenty warto napisać "mój błąd" ściągam warna, ale duma nie pozwala? I muszę pisać znowu skargę.
Informuje również, że zakończam dogadywanie cię co do WARNÓW z moderatorem na PW, bo to nie ma sensu.