Nie odpowiada

Witam. W Two worlds II grałem na angielskiej wersji, ale jak zainstalowałem poprawnie spolszczenie to nie moge ominąć intro bo pisze : Program Two worlds II przestał działać i tyle. Co mam zrobic zeby cały czas odpowiadało

P.S i jest jeszcze inny problem z grand chase. Odpałam downloadera tej gry to pisze gdzie sciagnac instalke i jak daje na pulpit to przy sciagania jak liczy czas do konca to się zawiesza i nie wiem o co chodzi. Moze pomozecie?

Jeśli masz pirata spróbuj wgrać spolszczenie potem patcha spolszczającego. Małe prawdopodobieństwo ale się zdarza. Spróbuj także ustawić uruchom w trybie xp sp2

Ale ja mam win 7 ultimate

I bardzo dobrze. Kliknij prawym na ikonke two world 2 >własciwosci>zgodnosc>trybzgodnosci :))

Ale dalem ta zgodnosc i zainstalowalem patche i dalej nie odpowiada

A ja proponuje odwiedzić sklep i kupić grę wtedy pozbędziesz się wszelkich błędów ;)

Jakby chciał ją kupić to kupił by ja już dawno jak nie pomagasz chłopakowi to nie pisz durnych postów.

Jakby chciał ją kupić to kupił by ja już dawno jak nie pomagasz chłopakowi to nie pisz durnych postów.

Jak nie kupi to nie pogra... proste...

Nie dosc ze zasysa z neta to jeszcze ma problemy.... zenada.

Ściągnij od nowa POLSKĄ wersje i po problemie...ech ludzie szkoda mi was.

Jeśli nie próbowałem pomóc to polecam przeczytać mojego poprzedniego posta w tym temacie. Udzieliłem porady aby kupił sobie oryginał bo wtedy nawet jeśli jakieś błędy wystąpią to będzie mógł się skontaktować z wydawcą.

Witam. W Two worlds II grałem na angielskiej wersji, ale jak zainstalowałem poprawnie spolszczenie to nie moge ominąć intro bo pisze : Program Two worlds II przestał działać i tyle. Co mam zrobic zeby cały czas odpowiadało

P.S i jest jeszcze inny problem z grand chase. Odpałam downloadera tej gry to pisze gdzie sciagnac instalke i jak daje na pulpit to przy sciagania jak liczy czas do konca to się zawiesza i nie wiem o co chodzi. Moze pomozecie?