Nie ogarniam tej instalki

Chciałem sobie jakiś czas temu zainstalować Aiona i nie poszło,dziś próbowałem znowu i ten sam problem

picture004u.png

Uploaded with ImageShack.us

Przeglądam fora,google i już nie ma siły ze 3h się męcze :( .

Zamierzam grać na EU. Instalka automatycznie podrzuciła NCLaunchera ale może trzeba używać Gameforge'a do wersji europejskiej?

Przepraszam za otwarcie kolejnego wątku ale z doświadczenia wiem,że te ludzie częściej zauważają niż kolejny post gdy ostatnia wiadomość była np 2 tygodnie temu w temacie...

hmm... EU zawsze ma problemy... polecam grać na US.. nie ma takich wielkich laggów, i nawet lepiej jak na EU bo są nowe patche...

Stad sciagnij instalke...http://www.aionfreetoplay.com/website/ jak chcesz grac na EU

To mi za bardzo nie pomogliście...

Greg ściągałem instalkę właśnie z tej strony.

Ostatnim razem odinstalowałem Aiona,przeczyściłem śmieci i rejestr,zrestartowałem kompa,wyłączyłem antywirusa i nadal nic. Wyskakuje ten sam błąd :angry:

Ma ktoś jakieś bardziej konkretne porady prócz linka do downloadu? Wertując neta spotkałem się już tym bugiem ale nigdzie nie znalazłem na niego rozwiązania,albo też go nie zrozumiałem.

Może format pomoże.

A jakaś łagodniejsza opcja?

Czuję,że spróbuje z wersją NA no ale fajniej byłoby jednak na EU...

Miałeś może kiedyś zainstalowanego Aion'a z NC Launchera ?

Jak tak usuń wszystkie pliki z tym związane : s Miałem podobny problem ale się okazało że był uszkodzony plik i wystarczyło odinstalować wszystko z tym związane .. ; s

A jak nie to co wolisz .. Czy grać na NA czy zrobić format i grać na Eu : s

Coście się tak uparli na tego formata?! Informatycy XXI wieku...

Do skrótu NCLauncher.exe w folderach Gameforge doklej po cudzysłowie:

/LauncherID:"GameForge" /CompanyID:"11" /GameID:"AION-LIVE" /LUpdateAddr:"update.aion.gfsrv.net"

Napisz efekt.

Edit: @Down: Poza życiem wirtualnym mam także życie prywatne (realne). Mimo wszystko fakt faktem szkoda, że zostałeś zmuszony do ściągania.

Szkoda Netruitus,że piszesz dopiero teraz gdy wczoraj wieczorem po 20h ściągania wreszcie mogłem sobie pograć w Aiona NA...

Lagów nie mam i jeśli znajdę kilka osób z Europy to chyba tam zostanę bo mi się nie chce od nowa pobierać 35 GB gry.

A propos jeśli ktoś gra na serwerach USA dajcie znać...

Edit: jednak są Polacy także na NA,już mam legion :)

Chciałem sobie jakiś czas temu zainstalować Aiona i nie poszło,dziś próbowałem znowu i ten sam problem

picture004u.png

Uploaded with ImageShack.us

Przeglądam fora,google i już nie ma siły ze 3h się męcze :( .

Zamierzam grać na EU. Instalka automatycznie podrzuciła NCLaunchera ale może trzeba używać Gameforge'a do wersji europejskiej?

Przepraszam za otwarcie kolejnego wątku ale z doświadczenia wiem,że te ludzie częściej zauważają niż kolejny post gdy ostatnia wiadomość była np 2 tygodnie temu w temacie...