nie pamiętam nazwy gry jest chyba tylko singleplayer w niej zmieniasz kolorowy świat na czarny demoniczny i sa poziomy 3d jakoś tak proszę o pomoc
Nie pamiętam gry ale podobna do badland
Limbo? Inside?
Sorry nie te gry chodziło mi o 3d zapomniałem dopisać
No opis jest dosyć ubogi, może Contrast? Jaki to był w ogóle gatunek gry? RPG? Sandbox? Przygodowa gra akcji? Kim był (jeżeli był) główny bohater?
Szczerze dokładnie kim był nie pamietam bo to było z 10 lat temu gra była 3d i polegało na zmienianiu świata kolorowego na czarny demoniczny nwm jak to wytłumaczyć bardziej i chyba tylko singleplayer zmieniałeś np. zwykłego konia na szkieleto konia po dotknieciu go itp.
Gdybym miał zrobić ostatni strzał na podstawie tych informacji to chyba byłby to Overlord, jak nie to nie mam pojęcia xD
to akurat anime XD najgorsze jest to że człowiek zapomina o nazwach lub szczególach starej gry trudno dzięki za pomoc pewnie ta gra została usunieta jak ‘‘TERA’’ i nikt nie pamięta
Zajebiste anime wydane gdzieś koło 2005 roku na pc i konsole.
Z twojego nic nie zawierającego opisu może to być 100 różnych gier i ciężko się wstrzelić.
Jedyne co mi wpada do głowy to, giana sisters twisted dream albo legacy of kain soul reaver