Nie podoba mi się to, że wysyłając do was wiadomość z formularza kontaktowego na stronie już 2gi raz, nikt nie raczy odpisać -_-'
Nie podoba mi się
moze uznali ze twoja wiadomosc nie jest taka ważna.
To wypada odpisać "Nie jesteśmy zainteresowani" albo coś w tym stylu
Mogl bys podac tresc wiadomosci w tedy mozna powiedziec co o tym myslec.
Ogólnie dzieją się tu rzeczy które na normalnym portalu nie powinny mieć miejsca. Tutaj masz mój przykład http://mmorpg.org.pl/forum/topic/67471-mozliwosc-ignorowania-uzytkownika/
Wszystkim się podoba, a odzewu ze strony administracji brak.
Cały czas czekamy na nowy silnik, na aktualnej wersji jest to lekko skomplikowane.
Cały czas czekamy na nowy silnik, na aktualnej wersji jest to lekko skomplikowane.
dlatego lepiej sie nie meczyc bo po co, przecież to jest "lekko" skomplikowane, nie oczekujmy cudów, a może w ogole jedna osoba sie tam zna na takich rzeczach?
Jak ma być nowa wersja, to po co robić dla starej? Z tym, że ta nowa wersja, to już chyba od początku wakacji.
Albo i lepiej... Dla portalu wazniejsza jest ilosc wyswietlen przy newsach, a nie ogolna funkcjonalnosc.
W aktualnej wersji, że niby co? Nie działa formularz kontaktowy? A jak nie działa to maila jakiegoś kontaktowego trza podać. Odpisanie na maila chyba nie jest takie skomplikowane.
To było odnośnie ignorowania użytkownika. Co do samego formularze to porozmawiam o tym, bo wcześniej już o tym wspominałem ale nadal nie mam do niego dostępu więc nie mam jak odpisać. ; )
Nie podoba mi się to, że wysyłając do was wiadomość z formularza kontaktowego na stronie już 2gi raz, nikt nie raczy odpisać -_-'