Nie przychodzi email

Witam! Chciałem przetestować triala, poniewaz jest zniżka świąteczna i gierka jest po 5$, ale nie przychodzi mi email weryfikacyjny, czekam już któryś dzień i nic. Czy ktoś zna jakieś rozwiązanie?

Nie wiem, ale może załóż nowe konto na innym rodzaju maila.

o to chodzi, że już próbowałem :/

o to chodzi, że już próbowałem :/

Być może trywialne ale... sprawdzałeś w spamie ?

Tak, sprawdzałem wszędzie i nawet na google, nie tylko ja mam z tym problem, ale co z tego jak wątki na forach są bodajże od marca i tego nie naprawili...
A dajcie spokój, usunąłem tą grę w piździec :P

To nie wina gry tylko twojej poczty wczoraj znajomy miał ten sam problem ale poczte miał na wp założył gmaila i w 3 sekundy przyszło potwierdzenie

Na pocztach o2 i interia przychodzi w 3 sekundy to nie wiem o co chodzi ale skoro sobie darowałeś po 5 dniach to dobrze bo byś nie wytrzymał z tą grą. Grindowniki nie są dla ludzi o słabej sile woli :).

Jeśli zajmują się tą grą tak, jak tym problemem, który mają od prawie, że roku, to uwierz, niczego nie żałuję ;)

Po twoich wcześniejszych postach widzę że to ty masz jakiś problem skoro nie potrafisz ogarnąć poczty a wcześniej przez tydzień próbowałeś odpalić Blade and soul i też ci nie wyszło.

Nie potrafię ogarnąć poczty, hmm, powiedz mi w takim razie, dlaczego jakoś wiadomości od supportu BD przychodzą na tego maila normalnie, a link aktywacyjny nie potrafi? Zresztą to już nieważne, można zamknąć temat :D A co do b&s to wina nie leży po mojej stronie, a dostawcy internetu, ponieważ coś tam coś tam jakieś porty (dokładnie się nie znam)

Witam! Chciałem przetestować triala, poniewaz jest zniżka świąteczna i gierka jest po 5$, ale nie przychodzi mi email weryfikacyjny, czekam już któryś dzień i nic. Czy ktoś zna jakieś rozwiązanie?