Witam! Chciałem przetestować triala, poniewaz jest zniżka świąteczna i gierka jest po 5$, ale nie przychodzi mi email weryfikacyjny, czekam już któryś dzień i nic. Czy ktoś zna jakieś rozwiązanie?
Nie przychodzi email
Nie wiem, ale może załóż nowe konto na innym rodzaju maila.
o to chodzi, że już próbowałem :/
o to chodzi, że już próbowałem :/
Być może trywialne ale... sprawdzałeś w spamie ?
Tak, sprawdzałem wszędzie i nawet na google, nie tylko ja mam z tym problem, ale co z tego jak wątki na forach są bodajże od marca i tego nie naprawili...
A dajcie spokój, usunąłem tą grę w piździec
To nie wina gry tylko twojej poczty wczoraj znajomy miał ten sam problem ale poczte miał na wp założył gmaila i w 3 sekundy przyszło potwierdzenie
Na pocztach o2 i interia przychodzi w 3 sekundy to nie wiem o co chodzi ale skoro sobie darowałeś po 5 dniach to dobrze bo byś nie wytrzymał z tą grą. Grindowniki nie są dla ludzi o słabej sile woli :).
Jeśli zajmują się tą grą tak, jak tym problemem, który mają od prawie, że roku, to uwierz, niczego nie żałuję
Po twoich wcześniejszych postach widzę że to ty masz jakiś problem skoro nie potrafisz ogarnąć poczty a wcześniej przez tydzień próbowałeś odpalić Blade and soul i też ci nie wyszło.
Nie potrafię ogarnąć poczty, hmm, powiedz mi w takim razie, dlaczego jakoś wiadomości od supportu BD przychodzą na tego maila normalnie, a link aktywacyjny nie potrafi? Zresztą to już nieważne, można zamknąć temat A co do b&s to wina nie leży po mojej stronie, a dostawcy internetu, ponieważ coś tam coś tam jakieś porty (dokładnie się nie znam)
Witam! Chciałem przetestować triala, poniewaz jest zniżka świąteczna i gierka jest po 5$, ale nie przychodzi mi email weryfikacyjny, czekam już któryś dzień i nic. Czy ktoś zna jakieś rozwiązanie?