Witam !
Mam problem nie moge sie zalogowac poprostu jak wpisze pasy nacisne login to nic sie nie dzieje tak jakby prubowal sie laczyc ale nie wiem... moze ktos zna problem ? reinstalowalem kilka razy gre ale nie pomoglo
help me plz :_(
Witam !
Mam problem nie moge sie zalogowac poprostu jak wpisze pasy nacisne login to nic sie nie dzieje tak jakby prubowal sie laczyc ale nie wiem... moze ktos zna problem ? reinstalowalem kilka razy gre ale nie pomoglo
firewall wyłaczony?
Zrobiłeś wyjątek na firewall?
dalem wyjatek dla firewalla ale nie probowalem z wylaczonym. zaraz obczaje i powiem
Edit: d*pa dalej nie dziala... wylaczylem kaspera i firewalla oraz dodalem wyjatek i dalej tak samo
edit2: aha jak wylaczam klienta to pokazuje sie blad C++ ze nie moze czegos tam dokonczyc
No blad juz sie nie pokazuje i dzieki za instalke ale dalej jak i na wlaczonym i wylaczonym firewallu/antivirze nie idzie... nie mam pojecia czemu mysalem nad tym ze mam zablokowany port na routerze (mieszkam w anglii i mam wirelessbox O2) ale nie wiem jaki jest port na ta gre x.x
moze ktos wie ?
Jaka wersja?
gpotato,thqice czy iahgames
klienta sciagalem z main strony czyli gpotato
edit: znaczy chyba mi sie to nie zaintalowalo bo jak mam przygotowanie do instalacji tego C++ to mi sie wylacza to przygotowanie i sie nie instaluje =/ moze jakis inny programik masz?
Edit2: juz mam ale wesje 2008 i dalej mi si epokauje blad i dalej nie dziala o.o what the f*ck ?!
mojego kolegi konta też tak maja więnc nie obawiaj się nie jesteś sam
UP@
to co ja mam teraz zrobic ? sprobowac na kompie brata ? i od czego to zalezy od konta czy od klienta/routera/portow/komputera ?
Napisz na jakiej stronie się rejestrowałeś
u mojego brata dziala... dalem instalke ta sama na pendriva i zainstalowalem u niego odpalilem i na moim koncie normalnie moge u niego wejsc a u siebie nie... czyli cos z moim kompem ale co ?
Witam !