"Nie udalo sie uzyskac polaczenia z serwerem aktualizacji." - o co chodzi?

Siemanko. Dzisiaj rano po jakiejs aktualizacji nie moge wejsc do gry. Po wpisaniu danych logowania wyskakuje komunikat: "Nie udalo sie uzyskac polaczenia z serwerem aktualizacji." po czym wywala mnie z gry... wie ktos moze o co chodzi? :( Dodam, ze nie reinstalowalem jeszcze gry - net mi cos nawala i nie chce znowu tego pobierac od nowa...

Po prostu servery sa offline i jest przerwa techniczna - aktualizacja/naprawa.

Dzis dalo sie pobrac lub zaktualizowac cliena bo server aktualizacji byl dostepny. Mi normalnie client startuje, ale na server bedzie mozna zapewne wejsc dopiero poznym wieczorem lub dopiero jutro. Jakies problemy maja z punktami otchłani i glory czy jak im tam bylo.

Aha no to juz mi sprawe rozjasniles :) Nowy w AION jestem, wiec nie wiedzialem o tym.

Dzieki wielkie.

Wracajac do tematu servery sa juz Online od kilku minut i mozna grac. Takie info jest na forum.

oo swietnie! Dzieki za info:)

Siemanko. Dzisiaj rano po jakiejs aktualizacji nie moge wejsc do gry. Po wpisaniu danych logowania wyskakuje komunikat: "Nie udalo sie uzyskac polaczenia z serwerem aktualizacji." po czym wywala mnie z gry... wie ktos moze o co chodzi? :( Dodam, ze nie reinstalowalem jeszcze gry - net mi cos nawala i nie chce znowu tego pobierac od nowa...