Nie widać hełmu

Jest mały problem.Mimo wlaczenia hełmu nadal go nie widać mimo że jest założony.

W ustawieniach chyba była opcja żeby włączyć/wyłączyć wyświetlanie hełmu.

Zrobiłem to niestety nie widać..

Jak czegos nie widać to znaczy ze tego nie ma.

Jak czegos nie widać to znaczy ze tego nie ma.

Komentarz dnia, gratuluję ;)

Może ma wytrzymałość zjechaną do zera? Napraw go.

Musi być coś w opcjach albo nie ubrany :P

Zgaduję, że masz niski poziom. Z tego co pamiętam to na niskim poziomie nie widać po prostu tych hełmów.

Zgaduję, że masz niski poziom. Z tego co pamiętam to na niskim poziomie nie widać po prostu tych hełmów.

Bez urazy, ale nic w tym z prawdy.

Level 8 i hełm założony nie widac czemu? Zielony nie jestem i niestety mimo wlaczenia go w opcjach i założeniu nie widac go na postaci.

Może to czapka-niewidka? :D A tak na serio, gdy go zakładasz, to twoje staty wzrastają o tyle co jest na hełmie?

Poprawka tematu: hełm jest widoczny jedynie w menu postaci jak wchodze do gry go nie ma mimo założenia.;)

Dziwna sprawa troche.

Może to czapka-niewidka?  A tak na serio, gdy go zakładasz, to twoje staty wzrastają o tyle co jest na hełmie? 

Jeszcze nie zerkałem na to ale zobacze i napisze XD

Nie wiem czy to pomoże ale hełm został zrobiony u kowala i założony ale to chyba nic nie powinno zmienić.

Załączam zdjęcie. Statystyki po założeniu hełmu się zmieniają.

20160722_133806 (1).jpg

Zaznaczona opcja ukrycia hełmu jak widzę - przestaw "Hide Helmet" na OFF.

Geniusz....

Wlączony off i niestety nadal to samo..przesyłam screen.

20160722_150156 (1).jpg

Piszę jak byk tobie w nawiasie (HIDDEN BY DISGUISE) masz ubrane przebranie koło akcesori dlatego nie widać..... ściągnij to niebieskie koło medalionu i wszystko będzie widać. Pozdrawiam

Dzięki pięknie :)

Jest mały problem.Mimo wlaczenia hełmu nadal go nie widać mimo że jest założony.