[NIEAKTUALNE]Konto POE (steam) 95 level scion z eq za Black Desert!

Witam,

Do wymiany lub sprzedaży (50 psc) mam konto Path of Exile z postacią 95 poziom (Scion).

Postać jest full ubrana pod build (Scion Indigon Poet’s Pen) (Link: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2120396)

Pisać PW lub na discord Cloth#1255

To jakiś żart? xD przecież to nawet 10zł nie jest warte xD wbicie 95levelu na normalu to kurwa kwestia kilku godzin tak samo jak build xD Ten post to chyba w formie żartu.

Kilku godzin? :slight_smile: Powodzenia. 10 zł? No to poczytaj sobie po ile chodzą exalted orby ok 2-3 zł na 1 szt. Eq warte ok 40-50 EX’ów raczej nie jest warte 10 zł kolego :slight_smile:

Tak to już jest jak się wypowiadają ludzie co nawet nie grają w tą grę

Ten osobnik przewaznie wypowiada sie w tematach o ktorych nie ma pojecia, jego ulubionym słowem jest gówno :slight_smile:
W końcu trafisz na odpowiedniego kupca.

Czo Ty chcesz wymienić konia na osła? :smiley:

Zamiast sprzedawać konto to sprzedaj Exy i będziesz miał spokój.
Poza tym rynek zbytu raczej nie jest duży, bo farma w PoE jest szybka i przyjemna. Powodzenia.

Ja tylko dodam do tematu, że ostatnio kupowałem od kolegi konto w innej grze - bezproblemowo :slight_smile:

https://prnt.sc/jhejsl coś mi się wydaje że wy co najwyżej w te grę nie graliście. Bo jak myślicie że jak wasze itemy sa warte 50/60exów i konto wam się sprzeda nawet za 20zł to gówno wiecie o rynku tej gry. Ceny niby są ale mało kto kupuje chaosy a co dopiero exalty. Zwłaszcza na ligach to już w ogóle nikt chyba nie kupuje currency.

A tak btw jeszcze to widocznie dobrym interesem byłoby gdybym sprzedał w takim razie konta skoro zazwyczaj w lidze mam minimum 100level z itemami za kilkadziesiąt exów xd a i tak jak umrą na hc to je usuwam bo nie jestem idiotą żeby próbować sprzedawać to nawet xD A co do czasu gry to będzie z 1000godzin w sumie.

Nieaktualne. A panie @herald2133 jednak znalazła się osoba chętna do wymiany. Moja rada jest taka abyś wyszedł na dwór skoro aż taki ból dupy wywołuje u ciebie temat na targowisku :slight_smile:

Wiem, że nieaktualne i takie tam, ale autor podtrzymuje dyskusje.
Ja też się bardzo dziwie, ze znalazłeś desperata, któremu nie chce się poświęcić kilku godzin na samodzielne expienie. Albo ma za dużo hajsu i jest niedoświadczony, bo wystarczy kilka fajnych dropów i Twoje EQ to poranne zakupy, albo jest aż nad to doświadczony i wyexpienie kolejnej postaci skończy się nieuleczalnymi chorobami.
Myślę, że @herald2133 ma 100% racji. Rynek zbytu jest mały, a Ty akurat trafiłeś i miałeś sporego farta, gratuluje. Jakbym wiedział, że każdą postać na 95 poziomie można sprzedać za 50 zł to inaczej bym zaplanował przyszłość :slight_smile:

1lajk