Niedosyt po Dark Souls 2

No więc niedawno przeszedłem DS2, ale po ukończeniu czułem pewien...niedosyt. Po prostu było mi tego mało, a granie na New Game + zbytnio mnie nie satysfakcjonuje dlatego zaczynam szukać innych gier podobnych do serii Souls. Na jedynce się zawiesiłem, bo spieprzyłem postać, Demons Souls nie przejdę, bo nie mam konsoli i ubolewam, że Bloodborn nie ukaże się na PC :c

Jakie gry mogłyby mnie jeszcze zadowolić? Rozmyślam nad Cieniem Mordoru i Lords of the Fallen, ale podobno LOTF jest bardzo krótkie.

Może ktoś się wypowie o tych dwóch grach, albo poleci coś innego?

ja bym dodał: shadow of colosus(ps2/ps3), dragons dogma(x360/ps3), na pc poza tym co wymieniłeś chyba tylko enclave i może walka w wiedźmin2 to taka wersja soft z soulsow.

rozważ zakup dlc do gry, bo ponoć niezłe.

Ja teraz czekam na Darkest Dungeon

Chyba nie doczytałeś...nie mam konsoli i mieć nie będę. Zostają tylko gry na PC i emulatory nie wchodzą w grę.
Kiedyś grałem w Enclave, ale nie potrafiłem się wciągnąć, a Wieśka już dawno mam za sobą.

Na Darkest Dungeon również czekam, ale mam przeczucie, że szybko mi się znudzi xd

Ale Darkest Dungeon czasem już nie wyszedł?

Jest wczesny dostęp.

Ale tak czy srak, wolę bardziej grę akcji, nie turówkę.

http://forum.pcformat.pl/Szukam-gry-na-PC-podobnej-do-Dark-Souls-w-pewnym-sensie-t tu masz znalazłem coś takiego,nie czytałem ale myślę że się nada

Na twoim miejscu wróciłbym do Dark Soulsa (jedynki). Przejście z dwójki na jedynke może być nieco dziwne (mniej dynamiczna walka) ale fabuła pierwszej części zjada tą w sequelu na śniadanie. Nie ma innych takich gier jak Demons/Dark Soulsy, są to cudeńka jedyne w swoim rodzaju ; )

Na twoim miejscu wróciłbym do Dark Soulsa (jedynki). Przejście z dwójki na jedynke może być nieco dziwne (mniej dynamiczna walka) ale fabuła pierwszej części zjada tą w sequelu na śniadanie. Nie ma innych takich gier jak Demons/Dark Soulsy, są to cudeńka jedyne w swoim rodzaju ; )

No też poleciłbym ci wrócić do jedynki,dla mnie była ciekawsza niż dwójka.

No więc niedawno przeszedłem DS2, ale po ukończeniu czułem pewien...niedosyt. Po prostu było mi tego mało, a granie na New Game + zbytnio mnie nie satysfakcjonuje dlatego zaczynam szukać innych gier podobnych do serii Souls. Na jedynce się zawiesiłem, bo spieprzyłem postać, Demons Souls nie przejdę, bo nie mam konsoli i ubolewam, że Bloodborn nie ukaże się na PC :c

Jakie gry mogłyby mnie jeszcze zadowolić? Rozmyślam nad Cieniem Mordoru i Lords of the Fallen, ale podobno LOTF jest bardzo krótkie.

Może ktoś się wypowie o tych dwóch grach, albo poleci coś innego?