Siemano, borykam się z wkurzającym problemem. Otóż gdy odpalę komputer to wszystko się pięknie odpala i tak dalej. Po restarcie komputera odpalam przeglądarkę- nie działa (tak jakby się w ogóle nie odpalała, niby się coś ładuje, ale w procesach się wyłącza po pewnym czasie), CCleaner to samo. No nic, ściągam od nowa- działa, po restarcie również działa. Przesiedzę pare dni, godziny, zrestartuję komputer któregoś dnia- bach, również to samo, tyle że z innymi programami. Dzisiaj zdenerwowało mnie to z powodu tego, iż STEAM przestał działać, co wiąże się z reinstallacją jego ORAZ usunięciem wszystkich gier (ponad 60GB), błąd przy odpalaniu Steam jaki się pokazał to:
Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu Windows. Sprawdź w informacjac dotyczących systemu na tym komputerze, jaka wersja programu jest potrzebna (x86 -- 32-bitowa czy x64 -- 64 -bitowa), a następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.
Hmm... dziwne, korzystałem przez pare dni i wszystko w najlepszym porządku, a po restarcie że nie mam dobrej wersji? Oczywiście mam x64 bitową wersję Windowsa 7, więc nie rozumiem.
Po formacie takie błędy również się pojawiały, oraz przed formatem ma się rozumieć.