Witam wszystkich,
Poszukuję towarzysza do gier z trybem kooperacji. Jednakże mam kilka uwag, które najprawdopodobniej mocno ograniczą grono zainteresowanych ale pomogą też jak najlepiej dopasować się nam wzajemnie, aby gra była przyjemna, a znajomość trwała dłużej niż jedna wspólna gra :).
Kilka słów o mnie:
- 31 lat/żonaty/dzieciaty/pracujący, co oznacza, że czas na granie mam bardzo ograniczony ale co ważniejsze jest on też nieregularny. Jeżeli jesteś rodzicem (zwłaszcza małego brzdąca) to doskonale wiesz, że sytuacja, w której musisz nagle zakończyć elektroniczną rozrywkę, nawet gdy zacząłeś ją 5 minut wcześniej, nie jest niczym niespotykanym
- niedzielny gracz, czyli casual, dla którego liczy się przede wszystkim miło spędzony czas niezależnie od gry, czy zdobytych w niej osiągnięć
- jestem w stanie zagrać w gry, które są obsługiwane przez system operacyjny linux (wbrew pozorom jest ich wiele) lub są dostępne na konsoli ps4 (wymagany ps plus). Preferuję kontakt poprzez komunikator discord (pc/ps4) lub za pomocą funkcji impreza (ps4)
- z racji w/w powodów tytuły, w które mogę zagrać powinni mieć możliwość zatrzymania rozgrywki i zapisania stanu, aby można było w późniejszym czasie do niej wrócić. Oznacza to tyle, iż ciężko mi będzie grać w tytuły stricte online (np. gry mmo) ale ich nie wykluczam.
Szukam osoby, która ma zbliżoną sytuację do mojej i podobnie jak ja, chętnie by z kimś pograła ale wie, że często inni oczekują systematyczności albo określonego minimalnego czasu na grę. Zależy mi bardziej na tym, aby poznać kogoś, do kogo zawsze będzie miało się kontakt i z nastawieniem: ‘jak jest czas i możliwość to gramy, a jak nie to nic nie szkodzi – zagramy następnym razem’.
Mam nadzieję, że wszystko dobrze opisałem i znajdę kogoś do wspólnej zabawy :).
Pozdrawiam
EdisoN
P.S. Mój discord tag - EdisoN#5479