Niedzielny gracz szuka towarzysza do gier z trybem kooperacji na linux/ps4

Witam wszystkich,

Poszukuję towarzysza do gier z trybem kooperacji. Jednakże mam kilka uwag, które najprawdopodobniej mocno ograniczą grono zainteresowanych ale pomogą też jak najlepiej dopasować się nam wzajemnie, aby gra była przyjemna, a znajomość trwała dłużej niż jedna wspólna gra :).

Kilka słów o mnie:

• 31 lat/żonaty/dzieciaty/pracujący, co oznacza, że czas na granie mam bardzo ograniczony ale co ważniejsze jest on też nieregularny. Jeżeli jesteś rodzicem (zwłaszcza małego brzdąca) to doskonale wiesz, że sytuacja, w której musisz nagle zakończyć elektroniczną rozrywkę, nawet gdy zacząłeś ją 5 minut wcześniej, nie jest niczym niespotykanym
  • niedzielny gracz, czyli casual, dla którego liczy się przede wszystkim miło spędzony czas niezależnie od gry, czy zdobytych w niej osiągnięć
  • jestem w stanie zagrać w gry, które są obsługiwane przez system operacyjny linux (wbrew pozorom jest ich wiele) lub są dostępne na konsoli ps4 (wymagany ps plus). Preferuję kontakt poprzez komunikator discord (pc/ps4) lub za pomocą funkcji impreza (ps4)
  • z racji w/w powodów tytuły, w które mogę zagrać powinni mieć możliwość zatrzymania rozgrywki i zapisania stanu, aby można było w późniejszym czasie do niej wrócić. Oznacza to tyle, iż ciężko mi będzie grać w tytuły stricte online (np. gry mmo) ale ich nie wykluczam.

Szukam osoby, która ma zbliżoną sytuację do mojej i podobnie jak ja, chętnie by z kimś pograła ale wie, że często inni oczekują systematyczności albo określonego minimalnego czasu na grę. Zależy mi bardziej na tym, aby poznać kogoś, do kogo zawsze będzie miało się kontakt i z nastawieniem: ‘jak jest czas i możliwość to gramy, a jak nie to nic nie szkodzi – zagramy następnym razem’.

Mam nadzieję, że wszystko dobrze opisałem i znajdę kogoś do wspólnej zabawy :).

Pozdrawiam
EdisoN

P.S. Mój discord tag - EdisoN#5479

Witaj EdisoN,

Zainteresowało mnie twoje ogłoszenie ponieważ również szukam kogoś do wspólnej gry na ps4. Wcześniej grywałem sporo na PC w same gry kooperacyjne z kolegą (omijałem mmo i moby ponieważ jest na to stanowczo za mało czasu), niestety sytuacja nieco się zmieniła i pozostał mi tylko laptop. Od tego momentu moja główna stacja do gier to konsola.

Troszkę o mnie:
Mam 22 lata, pracuję od poniedziałku do piątku dlatego grywam wieczorami oraz w weekendy aby odstresować się po ciężkich dniach w pracy. Preferuję gry rpg, narracyjne, strzelanki, przygodowe oraz indie (nie lubię za to gier sportowych oraz wyścigów). Aktualnie ogrywam Far Cry 5 oraz Monster Hunter: World które mają tryb kooperacji.

Podczas grania również stawiam na klimat i znajomość - wyniki gry nigdy nie są dla mnie ważne, liczy się tylko przyjemność z gry oraz spędzenia z kimś wolnego czasu :slight_smile:

Jeżeli twoje ogłoszenie nadal jest aktualne to daj mi znać, w tym temacie lub poprzez PW. Pogadamy i zobaczymy w co możemy pograć.

Pozdrawiam

Również zapraszam do znajomych :wink:

PSN: nik: dafudos

Obecnie ogrywam Bloodborne ale czasami wyrywam sobie włosy z głowy xD

Monster Hunter World też mam i przyznam, że brakuje mi kogoś do Coopa :wink:

Cześć,

Przepraszam, że tak późno odpisuję ale nie spodziewałem się, że ktoś w ogóle będzie zainteresowany po takim czasie. Jakoś nie dostałem powiadomienia i dopiero jak sprawdziłem pocztę to zobaczyłem wiadomość od Ciebie. Jestem nadal zainteresowany ale niestety nie mogę wysyłać PW - chyba trzeba mieć odpowiednią rangę (mam dopiero co utworzone konto). Możemy się skontaktować albo przez discorda (EdisoN#5479) albo PSN (Edi-soN_87). Jestem zazwyczaj dostępny od około 20-21 do ok 23-24.

Pozdrawiam