Nielegalne pokemony

Ludzie pobierają apke nie ze sklepu google i działa. Czy ktoś orientuje się, czy oni zwracają uwagę na takie działania, czy raczej to olewaja? Prawdopodobnie Europa dostanie to za kilka dni, ale hype us real.

wysłałem Ci na pw. ściągasz w linku ten plik (.apk), wrzucasz na telefon, instalujesz, działa normalnie. Mam i gram ;)

wysłałem Ci na pw. ściągasz w linku ten plik (.apk), wrzucasz na telefon, instalujesz, działa normalnie. Mam i gram 

Civil wyślij mi na pw jeśli mogę prosić :D dzięki

tez bym prosił o link na PW

tak ciężko użyć google? przecież to pierwszy/drugi/trzeci wynik jaki wam wyskoczy

Czy aby tego używać potrzeba ciągle mieć włączony GPS i internet czy wystarczy tylko GPS?

Internet + GPS

Zdobył już ktoś te poke jajka, i wie co się z nich wykluwa? Dostałem 3x jajka, w każdym do zrobienia 2km do wyklucia.

Różne pokemony, im więcej km masz do przejścia, tym teoretycznie rzadszy

https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4rmaoc/what_i_learned_playing_pokemon_go_for_4_hours/

Ten temat dużo pomaga ;)

Ludzie pobierają apke nie ze sklepu google i działa. Czy ktoś orientuje się, czy oni zwracają uwagę na takie działania, czy raczej to olewaja? Prawdopodobnie Europa dostanie to za kilka dni, ale hype us real.