Nieogar pyta się o PS+

Nie mam playstation3.

Trochę czytałem o tej plejce i tym bonusie ps+

Jak to jest z tym ps+?

Kolega mi naopowiadał, że za 200zł (bądz 100zł z drugą osobą) na cały rok co miesiąc dostajemy 2 gry i inne duperele

min. zniżki i jakieś avatary i tła.

Tutaj pytania do "fanboy'ów" plejki.

1. Czy jest bezpieczne kupowanie na spólkę ps+ ?
  2. Kupiłem ps+ na miesiąc (maj) bo był gothic 2, czy jak kupie znowu ps+ np. w wrześniu to ten Gothic będzie w mojej biblotece? Ogólnie czy gry zostają tam na zawsze?
  3. Czy brak ps+ jest odczuwalny ?
  4. Czy będę mógł pobrać gry ze steama (pc) w ps3 za pomocą wi-fi ? (mam kilka tytułów na pada)
  5. Czy pad z 2 działa w 3 ?
  6. W ps3, internet działa tak jak na pc ? ( youtube, facebook itp.)

Okej to by było na tyle, nieogarnięty jerry pozdrawia.

1. Nie wiem
2. Gry ktore kupiłeś za pomocą PS+ po sciągnieciu lądują na dysku konsoli. Możesz w nie grać tylko wtedy, jeśli masz wykupiony/aktywny abonament PS+
3. Nie wiem
4. Raczej tak
5. Wątpie. Możliwe że jest jakaś przejściówka, ale większość gier może wymagać tego żyroskopa/sixaxisa czy jak to tam się zowie. To od ruszania padem :)
6. Nie wiem

3. Jeśli nie zależy ci na grach z PS+ to nie jest odczuwalny sam nie miałem ponad pół roku PS+, ale jednak boli brak tych gier które były prze te pół roku cena za PS+ jest śmieszna a gry które dają są w większośći naprawdę bardzo dobre

5. Po co ci Pad z dwójki jeśli przy zakupie otrzymujesz pada. http://www.ps3site.pl/forum/topic/20939-oryginalny-pad-z-ps2-nie-dziala-na-ps3/ poczytaj warto dobre Forum :)

6. Youtube działa co do FB nie mam pojęcia.

OK, dzięki boy'si

Tak się składa że u mnie w moim małym wiejskim miasteczku o zadawalającej liczbie ludności 27k otwierają neonet

i taka promoca PS3+KAMERA+MOVE za 550zł opłaca się?

Zalezy czy ma dysk w sobie czy nie . Jezeli zamierasz korzystac z ps3 "nagminnie " do tego ps+ to dysk min 500 gb :)

Opłaca się bierz nie zastanawiaj się co do dysku jeżeli jest to konsola z 12 GB to należy zakupić 500 GB np na Allegro są to dyski do laptopów czyli HDD 2,5 Cala 500 GB ( ale sprawdz sobie jeszcze na necie ja teraz nie mam jak potwierdzić tego ale na 99% to taki właśnie dysk) oraz Sanki które napewno kupisz w Neonet za koło 30/40 zł dzięki nim nic ci się w konsoli nie spierdzieli gdyż dysk nie będzie latał w środku podczas np przenoszenia itp.

Tak, jest to 12GB.

Dziśiaj gadałem z kolegą i mówił, że będę musiał kupić dysk specjalny do sony bo mój 1tb nie będzie z nim działał nie wiem czy to prawda :)

550zł + dysk 300zł To drogo czy tanio w porównaniu z ps3 500gb ? ?

Nie kupuj od PS dysków kup na allegro dysk do laptopa 2,5 calowy za 100zł+ ja taki kupiłem oraz wielu moich znajomych i działa bez problemowo :) nie przepłacaj za nazwę Firmy.

W przyszłym miesiącu PS+ zmienia formułę. Zbliża się do microsoftowego Games with Gold. Subskrybenci PS+ zachowają pobierane gry na zawsze, a nie na rok (chyba tak było wcześniej).

Nie mam playstation3.

Trochę czytałem o tej plejce i tym bonusie ps+

Jak to jest z tym ps+?

Kolega mi naopowiadał, że za 200zł (bądz 100zł z drugą osobą) na cały rok co miesiąc dostajemy 2 gry i inne duperele

min. zniżki i jakieś avatary i tła.

Tutaj pytania do "fanboy'ów" plejki.

1. Czy jest bezpieczne kupowanie na spólkę ps+ ?
  2. Kupiłem ps+ na miesiąc (maj) bo był gothic 2, czy jak kupie znowu ps+ np. w wrześniu to ten Gothic będzie w mojej biblotece? Ogólnie czy gry zostają tam na zawsze?
  3. Czy brak ps+ jest odczuwalny ?
  4. Czy będę mógł pobrać gry ze steama (pc) w ps3 za pomocą wi-fi ? (mam kilka tytułów na pada)
  5. Czy pad z 2 działa w 3 ?
  6. W ps3, internet działa tak jak na pc ? ( youtube, facebook itp.)

Okej to by było na tyle, nieogarnięty jerry pozdrawia.