Niepełnosprawny gracz YT

Wybacz, ale wydaje mi się, ze zbyt emanujesz tą swoją niepełnosprawnością.. Twoja kaleczność nie powinna być Twoją reklamą..

A czy to jest reklama? Jeden pokazuje np: swoją jazdę na rowerze, a ja jak gram jedną ręką i z chęcią bym doradził wiele rzeczy dla osób w podobnej sytuacji. Niedługo zamieszczę filmik jak poruszam się na wózku pomimo braku ręki, nawet balans na 2 kołach i czy to też będzie według Ciebie reklama? Mój kanał ma taką tematykę i nikogo do niczego nie zmuszam.

Wybacz, ale wydaje mi się, ze zbyt emanujesz tą swoją niepełnosprawnością.. Twoja kaleczność nie powinna być Twoją reklamą.

Pokazuje że pomimo swojej niepełnosprawności ma swoje pasje i nie załamał się po wypadku, dobry przykład dla innych w podobnej sytuacji. Ja osobiście jedna ręką to tylko w sapera, pasjansa umiem grać :P

Sory, ale moim zdaniem jesteś słabym zagrajmerem, nawet bardzo, i jak ktos wcześniej napisał, robisz ze swojego kalectwa reklamę, i myslisz że nadrobisz to słabymi skillsami (w sensie, mic skillsami). Ale może kiedys tam się wyrobisz.

za***iście się Cb ogląda. Mam nadzieję, że uda Ci się przynajmniej trochę wybić. Leci sub - Powodzenia

Fajnie byłoby mieć więcej widzów. Dla mnie sprawia przyjemność nagrywanie i komunikacja z ludźmi :)

Trochę zniechęciło mnie to Twoje reklamowanie się tym, ze jesteś niepełnosprawny. Potem gdy zobaczyłem intro zniechęciłem się jeszcze bardziej... Jednak obejrzałem 2 filmiki i miło się Ciebie ogląda. Wspomnienie że jesteś niepełnosprawny jest ok ale mówienie o tym na prawo i lewo jest dla mnie... Trochę chamskie. Mimo to, ogląda się Ciebie naprawdę dobrze, a przyczepić się mogę jedynie do Twojego wciągania powietrza przez zęby i częstego mówienia "nie". Rozumiem że to nawyk ale to strasznie przeszkadza w oglądaniu.

Sub poleciał i czekam na dalsze przygody jednorękiego gejmera :).

Jak grasz w gry, które wymagają obu rąk do gry ? Np takie strzelanki ? Myszka w łapę, a co z klawiaturą ?

UP obejrzyj pierwsze filmiki na jego kanale to sie dowiesz...

Świetny kanał,powodzenia!

A czy to jest reklama? Jeden pokazuje np: swoją jazdę na rowerze, a ja jak gram jedną ręką i z chęcią bym doradził wiele rzeczy dla osób w podobnej sytuacji. Niedługo zamieszczę filmik jak poruszam się na wózku pomimo braku ręki, nawet balans na 2 kołach i czy to też będzie według Ciebie reklama? Mój kanał ma taką tematykę i nikogo do niczego nie zmuszam.

Raczej chodzi mi o zbyt duze ingerowanie słowa "niepełnosprawność" plus dodatkowo te znaczki niepełnosprawnych na kanale. Wszyscy Ci współczujemy, ale to nie współczuciem zdobywa sie fanów ;]

Dokładnie nie współczuciem zdobywa się fanów... ale poniekąd rozumiem.

Niektórym pasuje gdy ktoś się nad kimś lituje..

Życzę powodzenia,

ale niestety kanały z grami to nie dla mnie (wole samemu grac).

Cześć wszystkim.

Jestem niepełnosprawną osobą już prawie od roku czasu, a dokładniej nie mam ręki i poruszam się na wózku z powodu urazu kręgosłupa. Na moim kanale chcę wam pokazać że mimo takich urazów można prawie wszystko, ale najbardziej będę się skupiał na graniu jedną ręką.

http://www.youtube.com/user/TunhiPL

Zapraszam.