Niepełnosprawny gracz YT

Cześć wszystkim.

Jestem niepełnosprawną osobą już prawie od roku czasu, a dokładniej nie mam ręki i poruszam się na wózku z powodu urazu kręgosłupa. Na moim kanale chcę wam pokazać że mimo takich urazów można prawie wszystko, ale najbardziej będę się skupiał na graniu jedną ręką.

http://www.youtube.com/user/TunhiPL

Zapraszam.

A pomyślałeś nad podaniem linku? Czy jesteś też niepełnosprawny umysłowo?

warn_ico.png
Obraza użytkownika ~ blaumro

Każdemu może sie zdarzyć więc nie musisz mnie obrażać bo nie jesteś idealny jak każdy człowiek, a jeżeli Ty uważasz się za Bóg wie kogo to raczej coś z Tobą jest nie tak.

Powodzenia! będę od czasu do czasu zaglądał ^^

Ja również ;)

Zainwestuj w lepszą kamerkę, polecam Logitech c270 w granicach 70zł, a efekt będzie super ;)

Właśnie jakiś czas temu myślałem nad kamerką bo używam tej z laptopa, a mam zamiar zacząć streamować więc trzeba coś pomyśleć :)

@mefisto nic nie usprawiedliwi tego ze jesteś k**wą pajacu

warn_ico.png
Obraza i wulgaryzm jednocześnie ~ blaumro

Super inicjatywa ziomek, również będę od czasu do czasu zaglądał. Tak trzymaj!

Jesteś pozytywną osobą, tylko nie klnij tyle. Oddpycha.

Miło że pozytywnie mnie odebraliście oprócz jednej osoby. No właśnie mam z tym problem, ale staram się już mniej przeklinać :).

No i masz polaczki się odezwały. W Polsce niepełnosprawny ma przesrane, bo chce pokazac że też potrafi coś niż taki przeciętny Polak. Przecież napisał nie ma tylko ręki a ktoś go wyzywa od psychopaty no po prostu schodzi na psy Jedank ja bym olał trolów, bo musisz byc nawet przygotowany na negatywne komentarze na youtube. Gdybyś zagrał w jakieś moba mogę z chęcią z stobą pograc. Wypowiedź tu niektórych jest na poziomie przedszkolaków - jednak nie mi to oceniac. A fpsów nie lubię jednak z chęcią poglądam jednak daj info kiedy strumyk jest na fali.

Tak jak i w życiu codziennym na mieście zachowanie ludzi w stosunku co do mojej osoby mnie powala, ale no wiem muszę nauczyć się z tym żyć. Jeżeli grasz w League of Legends to zawsze chętnie zagram duo. Jak będzie stream to będę was informował :).

No gram na EU west ale pewnie ty na tym drugim - no to czekam na pierwsze streamy.

Tak Nordic. Kiedyś grałem na West, ale nawet 30 nie wbiłem.

Jak dla mnie super:) , powodzenia w dalszym nagrywaniu z mojej strony poleciał już Sub :)

A do Pana "Mefisto" , zastanów się dwa lub trzy razy nad tym co chcesz napisać , pokazałeś tylko że jesteś kolejnym Gimbem na tym Forum w dodatku bezczelnym.

Jest spoko, ale poćwicz gadanie, bo bardzo dużo się powtarzasz:) Ale ogólnie to jest spoko. Leci sub, bo chętnie pooglądam space engineers.

napisałeś że nie masz jednej reki więc w jaki sposób grasz na w BF3??

PS właśnie dopiero teraz oglądałem filmik jak to demonstrujesz, SZACUN leci Sub

To są moje początki. Na początki wgl nie miałem pojęcia o czym mam nawijać, ale progres jest i starać się będę nadał. Misiek, żadna gra mi nie sprawia trudności, również gram jedną ręką na konsoli. Miło usłyszeć pozytywne komentarze :).

Wybacz, ale wydaje mi się, ze zbyt emanujesz tą swoją niepełnosprawnością.. Twoja kaleczność nie powinna być Twoją reklamą..

za***iście się Cb ogląda. Mam nadzieję, że uda Ci się przynajmniej trochę wybić. Leci sub - Powodzenia :)