Jeśli jest na tym forum jakaś duszyczka która otrzymała 2 kluczyki do ESO i okazało się, że jednak nie potrzebuje jednego, to czy ta dobra duszyczka była by w stanie podzielić się kluczem ze mną ? Oczywiście jedynie co mogę dać to lajka.
I wiedz, że zrobisz dobry uczynek a to już jest coś
Dziękuje z góry.
Niepotrzebny kluczyk do ESO
A ja się mogę podczepić?
Też chętnie przetestuje...
Bo myślałem o tej produkcji ale w ciemno wydać taką kasę... trochę nie w moim stylu
Więc osoby posiadający zbędny klucz i chcące się podzielić proszę o pw.
Gdybym dostał więcej jak jeden klucz oczywiście oddam go dalej
EDIT: Kluczyk już posiadam zdobyłem go tutaj - klik
A ja się mogę podczepić? Też chętnie przetestuje...Bo myślałem o tej produkcji ale w ciemno wydać taką kasę... trochę nie w moim styluWięc osoby posiadający zbędny klucz i chcące się podzielić proszę o pw.Gdybym dostał więcej jak jeden klucz oczywiście oddam go dalej
Za twoją robotę na forum należy ci się kilka kluczy. Jak będę miał to ci wyślę na PW.
Także chętnie przyjąłbym niepotrzebny klucz Jeżeli byłby ktoś tak miły to proszę o pw
Również bym poprosił!
No to tak samo jak reszta w tym temacie chętnie przyjmę kluczyk, jakbym miał nadwyżkę to napisze w tym temacie:)
z chęcią przyjme kluczyk, w zamian moge dać kod do WoTa dla niezarejestrowanych. Klucz z CD-Action daje golda i chyba premium(?)
Chetnie bym przyjął kluczyk do ESO, bo mam zamiar pograć w gre jak wyjdzie, a nie chce wyadać kaski w błoto
Witam, jakby ktoś miał, to prosiłbym o dwa kluczyki ( wiem, szczyt chamstwa ) dla mnie i kolegi, bardzo chcemy przetestować tą grę, ale wydaję się nam, że zepsują ją doszczętnie.
Też bym prosił na PW Jeśli można
Jak dostane to zrobię EDIT, że już mam.
Mam 3 klucze do oddania więc kto pierwszy ten lepszy PM proszę. 1 dla Xarda jak jeszcze nie ma ale PM poproszę
edit. 1szy klucz trafił do "dagarish"
kluczy już nie ma dziękuje dobranoc
Jeśli jest na tym forum jakaś duszyczka która otrzymała 2 kluczyki do ESO i okazało się, że jednak nie potrzebuje jednego, to czy ta dobra duszyczka była by w stanie podzielić się kluczem ze mną ? Oczywiście jedynie co mogę dać to lajka.
I wiedz, że zrobisz dobry uczynek a to już jest coś
Dziękuje z góry.