Witam,mam problem ponieważ chcę zainstalować Sacred 2:Fallen Angel ale gdy już przejdę przez kreator i ma zacząć się instalowanie to wyrzuca mi error o treści "Odmowa dostępu", nie mam bladego pojęcia czemu tak się stało,wcześniej normalnie instalowałem sobie Sacreda a teraz nagle instalator coś odwala...Nie przypominam sobie bym coś zmieniał w systemie, proszę o pomoc.Jak coś to mam system WIndows 7 Home Premium 64bit
Niepowodzenie instalacji/InstallShield?
Masz uprawnienia administratora?
Tak mam administratora, nie ma żadnego innego konta na moim komputerze.
Jesteś pewien że otwierasz instalator z prawami administratora?(prawy myszy uruchom jako administrator, czy coś takiego xd)
Tak,próbowałem za każdym razem odkąd pojawił się ten błąd...
Nie masz jakiegoś firewalla z HIPS? Wygląda to na to jakby sam zdecydował by zablokować plik, albo przeoczyłeś okienko gdy pytał i sam wybrał.
Na czas instalacji wyłącz wszystkie programy zabezpieczające.
Już próbowałem wyłączyć programy zabezpieczające,nic mi to nie dało...Dodawałem nawet reguły pozwalające.
Spróbuj jeszcze w awaryjnym zainstalować. Jeśli nie wiesz jak uruchomić tryb awaryjny to tutaj masz poradnik: http://support.kaspersky.com/pl/general/various/493
Dobra,trochę nad tym pomyślałem i wpadłem na pomysł by założyć nowy profil administratora na komputerze i co się okazało to o dziwo instalacja ruszyła i zainstalował się mój kochany Sacred 2,działa na moim profilu głównym więc nie wiem o co tutaj chodziło,myślę że dzięki temu parę osób z podobnym problemem może skorzystać z tego i jeśli komuś by się chciało to mógłby przeprowadzić takie małe dochodzenie bo bardzo mnie to dziwi dlaczego na moim głównym profilu administratora nie chciał się zainstalować a na nowo stworzonym poszło z kopyta...
Witam,mam problem ponieważ chcę zainstalować Sacred 2:Fallen Angel ale gdy już przejdę przez kreator i ma zacząć się instalowanie to wyrzuca mi error o treści "Odmowa dostępu", nie mam bladego pojęcia czemu tak się stało,wcześniej normalnie instalowałem sobie Sacreda a teraz nagle instalator coś odwala...Nie przypominam sobie bym coś zmieniał w systemie, proszę o pomoc.Jak coś to mam system WIndows 7 Home Premium 64bit