Zjechaliscie go to dajcie mu się teraz wypłakać
Niesamowity ACE w wykonaniu Graves'a
Nie stary. Jak można akceptować opinię śmiesznego chłopczyka, który sam nic nie robi, a wiecznie krytykuje innych. Ja od tego tematu teraz oficjalnie się odrywam. Róbcie co chcecie. Szkoda gadać
"Śmieszny chłopczyk" to osoba o rok starsza o ciebie, tak swoją drogą. Poza tym nie wiem czy potrafisz czytać czy nie, ale specjalnie dla ciebie powtórzę pogrubionymi literami: mnie wrzucanie filmów (ani swoich, ani czyichś) nie interesuje, dlatego też nie robię tematu typu "wrzucajcie tu filmy/klipy z LoLa". Lenistwo tu nie ma nic do rzeczy - mnie po prostu taka zabawa nie interesuje...
@down: cóż, nie mogę odpowiedzieć na zarzuty skierowane w moją stronę, bo okazuje się że jęczę. Swoją drogą, mówi to osoba która... narzeka na to że ludzie narzekają. To się nazywało jakoś tak... czekaj... ach, wiem. Hipokryzja.
BTW. Jaki jest sens w nabijaniu postów? Da mi to jakąś supermoc, albo coś? Piszę bo lubię, jak dla mnie ta liczba po lewej mogłaby zlecieć do 0 i nic by to nie zmieniło. A na ten temat bym nie narzekał, gdyby to była twoja akcja i chciałbyś się pochwalić.
Zjechaliscie go to dajcie mu się teraz wypłakać
Następny pajac, który podbił posta, żeby pokazać jaki to on jest fajny.
@n4zArh
Niestety poziom twoich postów nie przekonuje mnie o twojej dojrzałości, bo wytykam ci wręcz, że nabijasz posty i jedyne co robisz, to narzekasz, a ty dalej ciągniesz swoje. Nie pasuje ci? To papa i żegnam. Nie musisz wchodzić. Ja regulaminu nie złamałem. Nie widzę tutaj też opinii żadnego z moderatorów, więc twoje jęczenie jest totalnie, ale to totalnie zbędne.
Tak to czytam i sobie myślę, że ten temat jest zbędnym nabijaczem postów bo i jak sam temat nie ma sensu tak i wasze dupne wypowiedzi na poziomie przedszkola ,oj nie ładnie , nie ładnie tak się wyrażać
Co do filmiku to ja na Lolu się nie znam i uważam tę grę za gówno roku...(czekam na hejty bo mam swoje zdanie) ale akcja całkiem całkiem
Siekanek , a tak sobie patrząc to myślę że jakbym był modem to w tym temacie zebrał byś z dobre 4 warny , inni zresztą też po 1 za zbędne nabijanie postów , jak wyzwiska na forum
~Przeczytajcie regulamin
@up masz hejta - przesyłam go teraz
zakladanie tematu o jakims nedznym filmiku tym bardziej ze nie jest jego to jest mega spam
a dzieciak zaraz zdenerwował się jak skrytykowałem to ;d
@UP
Filmik nie jest nędzny. A tak pozatym, nie potrafisz nawet poprawnie złożyć zdania w języku polskim. Gratulacje.
Zamykam. Za duży spam się zrobił i kłótnia.
Coś pięknego ^^