Coś pięknego ^^
Coś pięknego ^^
I musisz zakładać do tego nowy temat?
Aha -.-'. Na elohell to i ja wchodze. Co za odkrycie. To ja spadam założyć temat o plackach cya.
takie dobre że aż mi stanął, dzieki nie musze juz viagry brac, dziekuje takze w imieniu dziewczyny
btw. nie obejrzałem, ale zapewne jakas zenada
@Up
Żenadą jest twój post pajacu.
P.S Ręka do nie dziewczyna.
@Topic
True ;d, aczkolwiek więcej farta niż skilla(caitlyn mogła puścić q w bush, a swoją głupotą dała enemy ACE).
@Koyiro
Całe szczęście twoje bezsensowne nabicie posta było ok.
@WujekKijaszek
Kolejny idiota, który lubi wbić posta gdzie tylko się da.
@ProGmR
Więc trzeba było założyć, a nie pierdzielić głupoty buraku...
Dział o League of Legends, a filmik jest z nim związany więc nie łamie regulaminu.
Film nie jest twój, więc musiałeś go znaleźć. A jak każdy będzie chciał zakładać nowy temat do filmów z LoLa które gdzieś znajdziemy, to zrobi się taki burdel jakiego nie jesteś w stanie sobie wyobrazić. Tu nie chodzi o regulamin, raczej o zdrowy rozsądek...
omg ale pro
P.S.
MAM NADZIEJE, ZE DOSTANEIESZ PERMA SIEKANEK I TO SAMO Z BELEREM
@KoyiroCałe szczęście twoje bezsensowne nabicie posta było ok.@WujekKijaszekKolejny idiota, który lubi wbić posta gdzie tylko się da.@ProGmRWięc trzeba było założyć, a nie pierdzielić głupoty buraku...Dział o League of Legends, a filmik jest z nim związany więc nie łamie regulaminu.
lol ten temat to jest nabijanie postow, btw. cos wg ciebie posty daja? może ci rośnie od tego?
patrzysz sobie 370 postów OOOhhhhhhhhhh, 371 O,ooooo aaaaaaaaaahhhhh, a potem myjesz rece
@topic słabe (to tak zeby nie nazwac mojego posta spamem, ktorym oczywiscie nie jest)
@KoyiroCałe szczęście twoje bezsensowne nabicie posta było ok.@WujekKijaszekKolejny idiota, który lubi wbić posta gdzie tylko się da.@ProGmRWięc trzeba było założyć, a nie pierdzielić głupoty buraku...Dział o League of Legends, a filmik jest z nim związany więc nie łamie regulaminu.
a co patrzyłeś? ;D
@Top nic szczególnego. Koles przy farcie.
Boże koleś pokazuje wam fajny filmik(bądź niefajny), a wy od razu flame. Ta strona zaczyna przypominać runepl.
A to że nie ma osobnego tematu z filmikami o Lolu to nie wina autora tegoż tematu.
Tak więc wasz flame jest nie tylko idiotyczny i na niskim poziomie, ale również zupełnie bezpodstawny.(wiem, że nie zaczyna się zdania od "tak więc")
ps. czekam na filmiki od was jak robicie coś podobnego kochasie
Społecznośc na tym forum jest tak debilna, że robi mi się jej szkoda.
Od czego jest forum morony? Od Dyskusji, i co, że to nie jego Filmik ?
@WujaszekPizdaszek
Next fanboy Doty?
Słabe? Na botach byś tego tak nie rozegrał leszczu ;*
Akcja była dobra biorąc pod uwagę to, że była z turnieju.
Ja nie mówię osobiście że akcja jest zła. Rzecz w tym, że jeśli teraz każdy będzie zakładać nowy temat żeby pochwalić się zobaczonym na internecie filmikiem... sic, wystarczy żeby jedna osoba postanowiła wrzucać filmy od ProtatoMonster. Już mamy 4 tematy miesięcznie więcej.
@ishtar: skoro nie ma takiego tematu, to OP mógł coś wymyślić. Czasu sporo by mu to nie zabrało (bo stwierdziłby albo "wysyłamy wszyscy filmy jak leci i je komentujemy", albo "naśladujemy temat [Oceń kawałek] z hydeparku/gier forumowych", zatytułowałby to Filmy z LoLa..,), a wszystko wyglądałoby o niebo lepiej.
@topic: teraz to was nie rozumiem. To co zrobił Graves z Caitą, zwłaszcza że to nie był normal, to swego rodzaju majstersztyk. O quadrze już nie wspomnę, bo to co zrobiła Sona [chyba] pod koniec walki było po prostu głupie... no ale sama akcja była całkiem fajna.
To co w krzakach rozegrał to nie fart tylko umiejętności. Wystarczy spojrzeć jakie miał statystyki. Całe nabił na farcie? Umie grać.
Wszyscy atakujecie na mnie, rzucacie mięsem i dyktujecie jak to powinno być zrobione, ale żaden z was się nie zabierze do roboty. Tak więc skończcie te bzdury. Nikt wam wchodzić i komentować nie kazał.
Ja nie mówię osobiście że akcja jest zła. Rzecz w tym, że jeśli teraz każdy będzie zakładać nowy temat żeby pochwalić się zobaczonym na internecie filmikiem... sic, wystarczy żeby jedna osoba postanowiła wrzucać filmy od ProtatoMonster. Już mamy 4 tematy miesięcznie więcej.
I stąd ten flame. Po to są tematy zbiorcze (LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne), żeby nie spamić tematami, skoro istnieją specjalnie do tego stworzone. Ludzie są ślepi i tyle.
Wszyscy atakujecie na mnie, rzucacie mięsem i dyktujecie jak to powinno być zrobione, ale żaden z was się nie zabierze do roboty. Tak więc skończcie te bzdury. Nikt wam wchodzić i komentować nie kazał.
Następnym razem niech Szanowny Pan napisze w nagłówku "akceptuję tylko pochlebstwa, jak ktoś chce mnie skrytykować to GTFO", może wtedy będziesz zadowolony z tego co mówią inni. Dajcie spokój, jak już chcecie coś wrzucać, to zaakceptujcie też to że ludzie mogą mieć różne zdania na ten temat.
(Zgodzę się że zachowanie ludzi tutaj nie było normalne i fair, ale po pierwsze - to swoje uzasadnienie miało też w założeniu osobnego tematu dla filmiku znalezionego na necie [pal to licho jeśli byłby twój], a po drugie - no niestety, ale ludzie mają prawo swoją opinię wyrazić, nawet niepochlebną. Jeśli ci to nie pasuje to zastosuj się do rady powyżej albo po prostu nie zakładaj takich tematów. A mnie samego wrzucanie filmów nie interesuje, stąd też żadnego tematu nie stworzyłem.)
Nie stary. Jak można akceptować opinię śmiesznego chłopczyka, który sam nic nie robi, a wiecznie krytykuje innych. Ja od tego tematu teraz oficjalnie się odrywam. Róbcie co chcecie. Szkoda gadać
Nie stary. Jak można akceptować opinię śmiesznego chłopczyka, który sam nic nie robi, a wiecznie krytykuje innych. Ja od tego tematu teraz oficjalnie się odrywam. Róbcie co chcecie. Szkoda gadać
Tylko, że my nie oczeniamy filmu, tylko to, że wciąż ktoś zakłada nowe tematy, chociaż są to tego utworzone specjalnie inne. Po to są tematy zbiorcze, żeby nie było takich sytuacji, że wszystko o lolu ma nowy temat. Robi się z tego bajzel, a ogarniać to muszą mody, którzy nie mają całego życia by porządkować forum. Są specjalne tematy to trzeba z nich korzystać.