Niespodzianką jest... stream z League of Legends. A w roli głównej

A w roli głównej ci sami prowadzący co zawsze, jednak jedno z nich jest odrobinę odmienione. Hum hum hum. Dzisiaj gramy w League of Legends (jak na urodzinki przystało) wraz z Katariną w wersji nieco bardziej realnej. Graba niestety nie załatwił sobie stroju Trun...

Wyświetl pełny artykuł

O znowu Graba i ta beznadziejna kolesiówka, ni to śmieszna ni to nawet oko na niej zawiesić, ale niech dzieciaki oglądają i jarają się. Pytanie tylko czym? :> :)

Ja tam nie oglądam polskich "strem'ów", bo potem na czacie jest kłótnia, robi się bałagan, wolę w ver. ang :) , oj tam chyba tych dwoje nie są tacy źli, widziałem gorsze stream'y, ale to prawda dzieciarnia się jara, i potem chwalą się, co oni nie potrafią w grze ;) i jacy oni są cudni :), a jak ktoś przegrywa to najprościej nazwać go nobem :).

Kurde, tak bluzgaja(na glownej) na Grabe i jego dziewczyne... Szkoda mi ich :(

Jak mozna sie tak zachowywac w stosunku do innego czlowieka!?

Można powiedzieć, że Graba sam sobie rozpętał tę "wojnę", a teraz wielkie zdziwienie, że ludzie tak go traktują. :)

A w roli głównej ci sami prowadzący co zawsze, jednak jedno z nich jest odrobinę odmienione. Hum hum hum. Dzisiaj gramy w League of Legends (jak na urodzinki przystało) wraz z Katariną w wersji nieco bardziej realnej. Graba niestety nie załatwił sobie stroju Trun...

Wyświetl pełny artykuł