Szukam ostatnio czegoś specyficznego mianowicie gra która polega na rankingu? Nie żaden rpg czy fps, bardziej chodzi mi o gre np. dajmy na to zuma w której główną uwage zwraca na ranking i rywalizacje miedzy graczami np przechodzenie poziomow czy zdobywanie punktów jest coś takiego? może to być obojętnie jaki rodzaj nawet ten rpg ale nie żaden panzar ;d Sorry że tu zakładam temat o szukaniu gier ale nie mam 20 postów a nie będe spamował o głupotach w innych tematach... Byle coś ciekawego
Nietypowa gra
Chodzi o miejsce w rankingu, top 50 itp?
StarCraft 2, tylko żeby pobić koreańców... z resztą sam się dowiesz, gg
Tak o to mi chodzi tyle że w starcrafta już grałem i to nie jest dla mnie akurat ;d
I wolałbym raczej nie strategiczne
No to te wszystkie via. Np ten cały Shake & Fidget itd itd. Jest tego mnóstwo.
Nie wiem dokładnie czego szukasz, ale np. 15 sieprnia wystartował nowy serwer przeglądarkowego rpg s8.sf.koramgame.com, albo w przyszlym miesiacu (pod koniec września podejrzewam) bedzie nowy serwer shake&figdet czyli s25.sfgame.pl , też przeglądarkowa gra rpg, ale na niego innych zasadach.
Poza tym masz C9 i system PvP, co wiąże się z rankami, a grindu tam praktycznie nie ma, bo max lvl nie wbija się długo.
Dragon Nest tez ma rankingi
W LoL'u też masz ranking
Więc tak Pinball
Wormsy
te gry przychodzą mi do głowy
Jak lubisz proste girki z rankingami to możesz pograć sobie w tetrisa, są nawet turnieje esl. http://www.tetrisfriends.com/
Polecam Dragon Nest ;>
Jest nawet ekipa z forum, i ciągle się powiększa
Curve Fever 2?
Więc tak PinballWormsyte gry przychodzą mi do głowy
A gdzie tutaj jest ranking ? Pytam bo może wyszły jakieś nowe wersje sieciowe tych tytułów, więc chętnie bym zagrał.
Osu. Strona gry - osu.ppy.sh
juz gram w osu, cieżko jest ale gra świetna dzięki za pomoc
Szukam ostatnio czegoś specyficznego mianowicie gra która polega na rankingu? Nie żaden rpg czy fps, bardziej chodzi mi o gre np. dajmy na to zuma w której główną uwage zwraca na ranking i rywalizacje miedzy graczami np przechodzenie poziomow czy zdobywanie punktów jest coś takiego? może to być obojętnie jaki rodzaj nawet ten rpg ale nie żaden panzar ;d Sorry że tu zakładam temat o szukaniu gier ale nie mam 20 postów a nie będe spamował o głupotach w innych tematach... Byle coś ciekawego