Hejka. mam do was bardzo gorącą prośbę o wykonanie kilku grafik Lecz w nietypowych rozdzielczościach. Styl jaki chciałbym na nich mieć to "pixel 2d" czyli coś ala terarria Cóż przyznam się szczerze, że jak na razie nie mam czym zapłacić więc jak komuś się nudzi i chce się pobawić grafiką ( co mi nie specjalnie wychodzi), to byłbym wdzięczny. Przechodząc do sedna to byłbym wdzięczny za zrobienie:
- "Okna" w stylu terraria - rozdzielczość to 200 na 200 pixeli
- przycisku zamknięcia tzw " X " znanego z naszego kochanego windowsa... xD rozdzielczość to 44 na 20 px- tu się zaczyna robić dzinie gdyż prosił bym go w 2 wersjach: zwyczajnej i naciśniętej.
- Pole tekstowe w tej samej stylistyce bez specjalnych bajerów no może trochę trafy "wystającej" poza jego obręb rozdzielczość to 90 na 40 pixeli
- strzałki coś w stylu trójkąta z ps3/4 w stylistyce terrari- rozdzielczość to 20 na 20 pixeli
- Tzw "slider" tu nic wygórowanego tylko rodziałka to 20 na 20 pixeli.
To dosłownie wszyściusieńko czego potrzebuję
Um byłbym zapomniał : poprosił bym te obrazki na przeźroczystym tle bo wiecie jak to głupawo wygląda gdy wkłada się obraz do projektu, a białe tło wszystko natychmiastowo przesłania...
Do autorów : mogę zaproponować kody z frugo na 300mb pakietu internetu na 3dni tylko nie wiem kiedy kończy się promocja :/ promocja się skończyła