Nietypowa sprawa

Witam. Stworzyłem postać na Frayi (nick Nieebieski) i potrzebuję kogoś do pomocy w celu power lvl na nowej mapie do 60lvl. Na serwerze Arcadia mam postać i jestem w stanie jedynie na Arcadii zapłacić za pomoć 10.000 golda, ewen jeszcze posiadam chyba 20 masterworków alkahestów. Jeżeli ktoś chętny proszę o kontakt z Nieebieski, serwer Fraya lub tutaj.

Większość osób gra na Killianie i Frayi, nie łudź się że znajdziesz kogoś chętnego do opuszczenia 'lepszego' serwera w dodatku mającego tam już 65 lvl żeby iść na ten 'gorszy'. W najlepszym wypadku powinieneś znaleźć kogoś żeby wymienić złoto na Arcadii w zamian za złoto na Frayi tylko że słabo na tym wyjdziesz.

W Terze nie można świadczyć usługi powerlevel-owania z racji tego, że gdy różnica poziomów między postaciami w party jest większa niż 5 to postać z niższym poziomem dostaje ZDECYDOWANIE mniej expa - w praktyce sprowadza się to do tego, że nie ma to sensu. Zresztą nawet jakby się dało to 10k golda i 20mwa by Ci starczyło najwyżej na 35 lvl (a to i tak musiałbyś trafić na kogoś kto się bardzo nudzi).

W Terze nie można świadczyć usługi powerlevel-owania z racji tego, że gdy różnica poziomów między postaciami w party jest większa niż 5 to postać z niższym poziomem dostaje ZDECYDOWANIE mniej expa - w praktyce sprowadza się to do tego, że nie ma to sensu. Zresztą nawet jakby się dało to 10k golda i 20mwa by Ci starczyło najwyżej na 35 lvl (a to i tak musiałbyś trafić na kogoś kto się bardzo nudzi).

Jeśli się nie znasz to się nie wypowiadaj. O ile mi wiadomo za 1-60 na Killianie biorą ok. 10k i na mapkach z mobami 60+ dostajesz tyle expa za jednego, że nawet mały procent z tego daje sporo takim low-lvlom.

P.S. Większość osób p-lvluje tylko dlatego, że w tym czasie zbiera Zawahide'y, niektórzy za darmo podczas zbierania p-lvlują, bo im to bez różnicy, ale większość stara się dorobić, bo cena Zawahide'ów powoli spada.

Witam. Stworzyłem postać na Frayi (nick Nieebieski) i potrzebuję kogoś do pomocy w celu power lvl na nowej mapie do 60lvl. Na serwerze Arcadia mam postać i jestem w stanie jedynie na Arcadii zapłacić za pomoć 10.000 golda, ewen jeszcze posiadam chyba 20 masterworków alkahestów. Jeżeli ktoś chętny proszę o kontakt z Nieebieski, serwer Fraya lub tutaj.