Nietypowe pytanie :P

Mam pytanie do kogoś który już w tym troche siedzi ;) Że na forum panuję ( żarcik xP ) nie oznacza że gdzie indziej nie mogę być noobusiem ^^

Chodzi mi o upgrade mianowicie dzisiaj postanowaiłem uczynić moje łuki 14 i 19 lvl tym "rare" próbowałem 4x lecz wszystko fail, mimo iż było succes ładnie spadło do fail -.-

Przejdźmy więc do sedna. Czy na tym poziome już nie może obejść się bez jakiś szczęśliwych itemów lub innego przedmiotu czy poprostu miałem pecha w co wątpie. ?>

Proszę o pomoc i dzięki ^^

z tego co pamiętam nie da się inaczej tego zrobić, po prostu miałeś pecha, zawsze zostają aukcje ;)

A auważyłem też, że przy upg są 4 kratki

1. Wep

2. Wep

3. Optional item ( nieobowiązkowe lecz chyba przydatne )

4. Preservation stone

i własnie 4 mnie interesuje co to jest??

Optional item dodaje statystyki broni, a ten 4 stone zapobiega zniszczeniu składników w razie nie powodzenia.

Optional item dodaje statystyki broni, a ten 4 stone zapobiega zniszczeniu składników w razie nie powodzenia.

I pewnie mozna kupic go z IM...

Malutki noobek chyba zemnie ale o jakiej grze mowici :PP

Spójrz na górze jaki to dział to będziesz wiedział o jakiej grze mówimy ;]

Oops sry

I pewnie mozna kupic go z IM...

Mozna go rowniez kupic od innych lub dropnac :>

EDIT: nie zauwazylem... ale to nie oznacza ze zaraz musisz sobie posta nabijac :D

Wykopaliska 20 kilometrów dalej. Spójrz na datę poprzedniego posta... ponad pół roku temu.

2 spamerów: jeden odkopuje stary temat, a drugi go upomina, równocześnie spamując. NORMA. @ZAMYKAM - Kubox66

Mam pytanie do kogoś który już w tym troche siedzi ;) Że na forum panuję ( żarcik xP ) nie oznacza że gdzie indziej nie mogę być noobusiem ^^

Chodzi mi o upgrade mianowicie dzisiaj postanowaiłem uczynić moje łuki 14 i 19 lvl tym "rare" próbowałem 4x lecz wszystko fail, mimo iż było succes ładnie spadło do fail -.-

Przejdźmy więc do sedna. Czy na tym poziome już nie może obejść się bez jakiś szczęśliwych itemów lub innego przedmiotu czy poprostu miałem pecha w co wątpie. ?>

Proszę o pomoc i dzięki ^^