cze. jestem Piotrek i mam 16 lat. morze to si e wam wydawac smieszne ale mam nietypowy problem. otóż od jakiegos czasu przestaly mnie interesowac dziewczyny. tzn. w moim wieku powinienem sie interesowac dziewczynami ale jesdnak tak nie jest . wole chlopakuw, nie wiem czemu? bardziej podobajom mi sie chlopcy czy jestem gej? czy jestem normalny? pomuszcie plx :oops:
Nietypowy problem
jestes gej :]
o k**wa ludzie to jest forum mmo ;D
po pierwsze napisz do Brawo
Po drugie smierdzi mi jakąś prowokacja (pewnie ta sama osoba, ktora dodaje gry z fajnymi/śmiesznymi opisami a jak pytam czy jest zdrowa, to zdziwiona pyta o co mi chodzi)
Być może jesteś ale nie wiadomo twoje hormony mogą w inny sposób odbierać o że ktoś ci się podoba takie skutki mogą być nawet dziedziczne lecz czasami same z biegiem czasu się pojawiają może jest to zależne od tego ile czasu spędzałeś w towarzystwie chłopców mam nadzieje że jakoś pomogłem
lol, geralt ja Ci nie wierze ze masz 10lat ;]
Salek a czemuż to ?
Za mądry jesteś na ten wiek
Pochodzę ze szlacheckiego rodu więc nie ma się co dziwić
Omg, ten temat to jakaś prowokacja ?
Geralt, z tym szlacheckim rodem to eee... A dobra, nie skomentuję...
Co do pytania postawionego przez Piotrka, wydaję mi się, że to pewna prowokacja.
Głupi żart i tyle, od tego są inne fora nie? Zaraz będą tu tematy jak się mamy obierać albo już sam nie wiem... To śmieszne jest
Taki nabijacz postów się nam narodził...
Myślę ze temat wystarczająco rozwinięty i nie ma sensu go kontynuować, zamykam i tyle!
(HA! Dawno tego nie robiłem )
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah sorry nie moglem sie powstrzymać ;p
Ten temat uświadomił mi jak bardzo potrzebny jest na forum dział "Zapytaj Monikę"
cze. jestem Piotrek i mam 16 lat. morze to si e wam wydawac smieszne ale mam nietypowy problem. otóż od jakiegos czasu przestaly mnie interesowac dziewczyny. tzn. w moim wieku powinienem sie interesowac dziewczynami ale jesdnak tak nie jest . wole chlopakuw, nie wiem czemu? bardziej podobajom mi sie chlopcy czy jestem gej? czy jestem normalny? pomuszcie plx :oops: