Nietypowy problem

cze. jestem Piotrek i mam 16 lat. morze to si e wam wydawac smieszne ale mam nietypowy problem. otóż od jakiegos czasu przestaly mnie interesowac dziewczyny. tzn. w moim wieku powinienem sie interesowac dziewczynami ale jesdnak tak nie jest . wole chlopakuw, nie wiem czemu? bardziej podobajom mi sie chlopcy czy jestem gej? czy jestem normalny? pomuszcie plx :oops:

jestes gej :]

o k**wa ludzie :D to jest forum mmo ;D

po pierwsze napisz do Brawo

Po drugie smierdzi mi jakąś prowokacja (pewnie ta sama osoba, ktora dodaje gry z fajnymi/śmiesznymi opisami a jak pytam czy jest zdrowa, to zdziwiona pyta o co mi chodzi)

Być może jesteś ale nie wiadomo twoje hormony mogą w inny sposób odbierać o że ktoś ci się podoba takie skutki mogą być nawet dziedziczne lecz czasami same z biegiem czasu się pojawiają może jest to zależne od tego ile czasu spędzałeś w towarzystwie chłopców mam nadzieje że jakoś pomogłem

lol, geralt ja Ci nie wierze ze masz 10lat ;]

Salek a czemuż to ?

Za mądry jesteś na ten wiek :P

Pochodzę ze szlacheckiego rodu więc nie ma się co dziwić

Omg, ten temat to jakaś prowokacja ?

Geralt, z tym szlacheckim rodem to eee... A dobra, nie skomentuję...

Co do pytania postawionego przez Piotrka, wydaję mi się, że to pewna prowokacja.

Głupi żart i tyle, od tego są inne fora nie? Zaraz będą tu tematy jak się mamy obierać albo już sam nie wiem... To śmieszne jest :P

Taki nabijacz postów się nam narodził...

Myślę ze temat wystarczająco rozwinięty i nie ma sensu go kontynuować, zamykam i tyle!

(HA! Dawno tego nie robiłem :D)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah sorry nie moglem sie powstrzymać ;p

Ten temat uświadomił mi jak bardzo potrzebny jest na forum dział "Zapytaj Monikę" :D

cze. jestem Piotrek i mam 16 lat. morze to si e wam wydawac smieszne ale mam nietypowy problem. otóż od jakiegos czasu przestaly mnie interesowac dziewczyny. tzn. w moim wieku powinienem sie interesowac dziewczynami ale jesdnak tak nie jest . wole chlopakuw, nie wiem czemu? bardziej podobajom mi sie chlopcy czy jestem gej? czy jestem normalny? pomuszcie plx :oops: