Witam i szybciutko przechodzę do rzeczy.
Ostatnimi czasy patrząc na kondycję portalu zastanawiałem się, jaki jest sens mówienia o recenzentach w liczbie mnogiej. Czasami pojawia się jakiś tekst jednego z was (tak z częstotliwością jeden na 2-3 miechy), czasami kilku z was podzieli się wrażeniami z jednej gry (wszyscy naraz, znaczy się), a tak to są, bo... są. Tak jakby pracował tu tylko Ozonek i guru, a reszta tworzyła coś raz na jakiś czas. Tak nawet myślałem, że powinniście jakichś redaktorów wziąć, żeby ruszyli pośladki i stworzyli jakieś teksty.
Do czasu.
Dzisiaj z kompletnych nudów włączyłem forum, zacząłem przeglądać różne tematy, czasami nawet się udzielać, aż coś mnie tknęło i kliknąłem "Recenzje". I tutaj mały szok - okazuje się że pojawia się nie jedna recenzja na kilka miesięcy, ale kilka recenzji na miesiąc! Tylko że tak naprawdę nikt nic o tym nie wie, co widać po recenzji Soul Captora od R3m4ke - całe 180 odsłon i 0 odpowiedzi w ciągu tygodnia. Naprawdę? Jeden z was się wysila i nic, zero zainteresowania? Cóż, zainteresowania nie ma jak nikt o tym nie wie - a jak wchodzę co dzień, tak nie widziałem żadnej informacji o nowej recenzji na forum.
Krótko mówiąc, zacznijcie informować ludzi w newsach o nowym tekście jednego z was albo dodajcie na głównej jakąś ramkę typu "Recenzje" i zamieszczajcie tam linki do tych najnowszych... Ewentualnie zmuście autorów do pisania na portalu ("Nowe artykuły") zamiast na forum. Naprawdę, skoro już się staracie o tworzenie jakichkolwiek tekstów to chociaż postarajcie się o to, żeby trafiały do szerszego grona.