Night wood

W tym pośćie chce pokazać wam stronke www.nightwood.net .Niektórzy z was mogą już ją znać ,ale ja pisze dla tych którzy nie znają ;) W tej stronce chodzi oto żeby hodować smoki.Ale to wszystko ze strony.Można jeszcze pogadać na forum,dodać swoje zdjęcie i poczytać wiki nightwood.Gra jest dosyć ciekawa a lvl można bardzo szybko wbijać.Polecam tą gre na jakieś przerwy w MMORPG.

Nawet może być ciekawe.

Tylko wiesz co??? Mam do Ciebie prośbę byś następnym razem dawał od razu linki do tych gier. Po prostu żeby było KLIK i już jesteś. Mógłbyś to zrobić tak:

"Chcecie w to grać? Kliknijcie więc TU!!!"

I sprawa załatwiona.

Rób tak na następny raz. To bardzo ułatwi nam życie!

DJsahman

taki sobie przecientniak ,można pograć chwile ale na dłuższą mete lepiej pograć w coś innego ;)

Nawet może być ciekawe.Tylko wiesz co??? Mam do Ciebie prośbę byś następnym razem dawał od razu linki do tych gier. Po prostu żeby było KLIK i już jesteś. Mógłbyś to zrobić tak:"Chcecie w to grać? Kliknijcie więc TU!!!"I sprawa załatwiona.Rób tak na następny raz. To bardzo ułatwi nam życie!DJsahman

hmm...twój pomysł jest nienajlepszy dlatego bo pod takim linkiem można dać link do strony z wirusami albo z niecenzuralnymi treściami.

@Warn za złamanie punktu 2.4 regulaminu. Na przyszłość edytuj posty - Kubox66

^^Sorki następnym razem będe pamiętał.

Można wiele rzeczy ale trzeba być nieprzeciętnym naiwniakiem żeby nie zobaczyć co się pod takim linkiem kryje zanim się go naciśnie.

W tym pośćie chce pokazać wam stronke www.nightwood.net .Niektórzy z was mogą już ją znać ,ale ja pisze dla tych którzy nie znają ;) W tej stronce chodzi oto żeby hodować smoki.Ale to wszystko ze strony.Można jeszcze pogadać na forum,dodać swoje zdjęcie i poczytać wiki nightwood.Gra jest dosyć ciekawa a lvl można bardzo szybko wbijać.Polecam tą gre na jakieś przerwy w MMORPG.