Witam gram nb od niedawna dodaję tylko w magica. I nie wiem zbytnio czy warto dodawać umiejętności z drzewka dual wield.
Jeszcze się dopytam powinienem zostać wampirem czy wilkołakiem i na jakim lv się tym interesować?
Witam gram nb od niedawna dodaję tylko w magica. I nie wiem zbytnio czy warto dodawać umiejętności z drzewka dual wield.
Jeszcze się dopytam powinienem zostać wampirem czy wilkołakiem i na jakim lv się tym interesować?
Jakie bronie używasz, że ładujesz wszystko w magic?
Dual dagger przeczytałem gdzieś ze jak się używa tylko skili klasowych to lecieć w magica
Witam gram nb od niedawna dodaję tylko w magica. I nie wiem zbytnio czy warto dodawać umiejętności z drzewka dual wield.Jeszcze się dopytam powinienem zostać wampirem czy wilkołakiem i na jakim lv się tym interesować?
1.Jeżeli zamierzasz bazować na umiejętnościach NB i masz zamiar kożystać z magicy, to inwestuj w drzewko destraction staff oraz light armor ten: Build nazywa się ,, Warlock" ------- link do buildu znajdziesz w tematcie zwiazanym z buildami.
2.Dual Wield - kożysta z staminy jest to fizyczny build.
3.Co do WW oraz Vapa. - qest jest na ok.30lvl.(poziom mobów w solo instancji) ale spokojnie dasz rade na 20+
Ja robie NB pod heala i sprawuje się świetnie. Tylko musisz sobie Wampiryzm załatwić.
http://tamrielfoundry.com/topic/blood-mage-a-nightblade-healer/
o taki. ;p
Ja robie NB pod heala i sprawuje się świetnie. Tylko musisz sobie Wampiryzm załatwić.http://tamrielfoundry.com/topic/blood-mage-a-nightblade-healer/o taki. ;p
tylko to jest build sprzed 11 miesiecy, od tego czasu skille itp. zmienily się z 20 razy to jest nieaktualne ogólnie
Patch 1.6 i tak wszystko odwróci do góry nogami.
A build wyżej to jest tylko przykład, że można grać NB jako heal. I w podobnej konfiguracji gram w tej chwili.
W nowym patchu zmieni się tak dużo w rozgrywce, że wszystkie te buildy będzie trzeba tworzyć na nowo. W TESO rozwój postaci jest mega zaawansowany, a będzie jescze więcej możliwości.
Resetować skille i atrybuty można bez końca za kasę z gry więc o build się raczej nie ma co martwić.